ΜΠΑΣΚΕΤ

Τίτλοι τέλους για τον Δημήτρη Τσαλδάρη

Τίτλοι τέλους για τον Δημήτρη Τσαλδάρη

Η αναμέτρηση Δόξα Λευκάδας - Παπάγος θα είναι η τελευταία της επαγγελματικής καριέρας του Δημήτρη Τσαλδάρη, ο οποίος αποφάσισε να αποχωρήσει από τη δράση.

Ο Δημήτρης Τσαλδάρης ανακοίνωσε επίσημα μέσω της σελίδα του εκπροσώπου του, ότι το Δόξα Λευκάδας - Παπάγος θα είναι το τελευταίο ματς της επαγγελματικής του καριέρας. Ο -γεννημένος στις 7 Μαρτίου του 1980- πολύπειρος γκαρντ, αποφάσισε να αποχωρήσει από τη δράση, ωστόσο ξεκαθάρισε πως θα συνεχίσει στο μπάσκετ.

Ο Δημήτρης Τσαλδάρης αγωνίστηκε από το 2001 -κατά σειρά- σε Άλιμο, Περιστέρι, Πανελλήνιο, Άρη, Νάπολι, Μοντεγκρανάρο, Σάσαρι, ξανά Άρη, Κολοσσό Ρόδου, Μπιέλα, ΑΕΝΚ, ΚΑΟΔ Κια Δόξα Λευκάδας. Παράλληλα, μέτρησε ορισμένες συμμετοχές σε φιλικές αναμετρήσεις προετοιμασίας της Εθνικής Ανδρών το 2008 και το 2009.

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ:

Το ραντεβού με τη μοίρα, που πάντα φαινόταν τόσο μακριά,έφτασε.Το παιχνίδι του Σάββατου θα είναι το τελευταίο μου σαν αθλητής.Σε όλη αυτή τη διαδρομή, έμαθα και κέρδισα πολλά, έκανα φιλίες, έχτισα χαρακτήρα και ηθικές αξίες. Έμαθα να διαχειρίζομαι καταστάσεις, νίκες, επιτυχίες αλλά και αποτυχίες που πάντα με έκαναν σκληρότερο και σοφότερο.

Μπορώ σήμερα, να κοιτάξω τον εαυτό μου στο καθρέπτη και να του πω οτι τήρησα στο έπακρο την υπόσχεση που είχα δώσει, όταν ξεκινούσαν όλα. Να προσπαθώ κάθε μέρα να βελτιώνομαι και να γίνω ο καλύτερος που θα μπορούσα να γίνω.

Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους συμπαίχτες, προπονητές και διοικήσεις, σε όλες τις ομάδες που αγωνίστηκα.

Τον επι χρόνια εκπρόσωπο μου για την συνεργασία που είχαμε.

Πάνω απο όλα, θέλω να ευχαριστήσω την οικογένεια μου, που με ενθάρρυνε και μου έδειξε το δρόμο.

Η επόμενη μέρα θα με βρεί κοντά στο παιχνίδι του μπάσκετ και πάντα με την ίδια προσέγγιση. Ταπεινός αλλα με τον εγωισμό του νικητή.

Μετά τίμης,

Δημήτρης Τσαλδάρης

Για το θέμα ανακοίνωσε εξέδωσε κι ο ΠΣΑΚ, ο οποίος αναφέρει:

" Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Καλαθοσφαιριστών, θέλει να ευχαριστήσει την Δημήτρη Τσαλδάρη για την προσφορά του στο ελληνικό μπασκετ.

Ο Δημήτρης αποτελεί ένα απο τα καλύτερα παραδείγματα για τους νέους, καθώς δούλευε σκληρά, έκανε υπομονή σε όσα εμπόδια του παρουσιάστηκαν, ήταν προσγειωμένος και παίκτης με τεράστιο ήθος.

Στον ΠΣΑΚ είχαμε την τύχη να συνεργαστούμε αρκετά χρόνια μαζί του, αφού ήταν μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου. Η προσφορά του ήταν μεγάλη και θελουμε να τον ευχαριστήσουμε για ΟΛΑ και να του ευχηθούμε ότι καλύτερο στη συνέχεια".

Photo Credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ