ΜΠΑΣΚΕΤ

Τι περιμένει ο Μαυροκεφαλίδης;

Τι περιμένει ο Μαυροκεφαλίδης;
INTIME SPORTS

Η σεζόν του Λουκά Μαυροκεφαλίδη ολοκληρώθηκε εντυπωσιακά, παρά την αποτυχία του Παναθηναϊκού στους Τελικούς της Basket League. Είναι free agent και αρέσει. Σε πολλούς.

Το καλοκαίρι έχει ξεκινήσει δυναμικά για το ελληνικό μπάσκετ. Ο Κώστας Σλούκας αποχαιρέτησε τον Ολυμπιακό, ο Σάσα Τζόρτζεβιτς αναλαμβάνει τον Παναθηναϊκό κι αυτή φαίνεται πως είναι μόνο η αρχή ενός διαστήματος που θα έχει πολλές ενδιαφέρουσες στιγμές.

Ενας από τους παίκτες που περιμένουν κάτι καλό, είναι ο Λουκάς Μαυροκεφαλίδης, ο οποίος έκανε σπουδαίες εμφανίσεις στη σειρά των Τελικών, αλλά έμεινε ελεύθερος από τους "πράσινους". Η αναζήτηση της ομάδας για τον νέο προπονητή όπως ήταν λογικό "πάγωσε" το δικό του ζήτημα κι ο Ελληνας φόργουορντ - σέντερ έμεινε στη "δεξαμενή" των free agents.

Κάπως έτσι, σύμφωνα με πληροφορίες του Sport24.gr, το όνομά του έφτασε και στα γραφεία της ΚΑΕ Ολυμπιακός! Της ομάδας στην οποία αγωνίστηκε πριν φύγει το καλοκαίρι του 2011 για την Σπαρτάκ Αγίας Πετρούπολης. Οι Πειραιώτες είναι γεγονός πως εντυπωσιάστηκαν από την εικόνα του στη σειρά των Τελικών και γι' αυτό δεν απέρριψαν την περίπτωσή του!

Η ανάγκη του Ολυμπιακού για έναν ψηλό που θα βοηθά τόσο στη θέση του πάουερ φόργουορντ, όσο και σε εκείνη του σέντερ (ανεξάρτητα από τον αντικαταστάτη του Ντάνστον που είναι δεδομένο ότι θα αποκτηθεί με στόχο να κάνει τη διαφορά) είναι δεδομένη. Μένει να δούμε αν στο Λιμάνι θα ασχοληθούν περισσότερο με τον Μαυροκεφαλίδη, η περίπτωση του οποίου θα εξαρτηθεί και από την εξέλιξη μερικών ακόμη σημείων στον σχεδιασμό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ