ΜΠΑΣΚΕΤ

Συνεχίζει στο "τιμόνι" των Ακαδημιών ο Κουτσονικόλας

Συνεχίζει στο "τιμόνι" των Ακαδημιών ο Κουτσονικόλας

Υπεύθυνος των Ακαδημιών του Παναθηναϊκού θα συνεχίσει να είναι ο Μάκης Κουτσονικόλας, όπως ανακοινώθηκε από τον Ερασιτέχνη.

Η επιτυχημένη συνταγή των Ακαδημιών Μπάσκετ του Παναθηναϊκού δεν αλλάζει, αφού η νέα διοίκηση του Ερασιτέχνη αποφάσισε να διατηρήσει στο πόστο του Υπεύθυνου τον Μάκη Κουτσονικόλα. Ο έμπειρος παράγοντας, που είχε σημαντική συμβολή στις πρόσφατες επιτυχίες των τμημάτων του Παναθηναϊκού Αθλητικού Ομίλου, με αποκορύφωμα την κατάκτηση του Πανελληνίου Κορασίδων και τη δεύτερη θέση στο Πανελλήνιο Νεανίδων, θα παραμείνει στη θέση του για τέταρτη διαδοχική χρονιά.

Η σχετική ανακοίνωση:

" Yπεύθυνος των Ακαδημιών Καλαθοσφαίρισης του Παναθηναϊκού Α.Ο. θα είναι και την επόμενη σεζόν (2017/18) ο Μάκης Κουτσονικόλας. Έπειτα από συνάντηση του κ. Κουτσονικόλα με τον Αντιπρόεδρο του Ομίλου, κ. Νίκο Πλυτά, συμφώνησαν για τη συνέχιση της συνεργασίας αλλά και της μεθοδικής και συστηματικής δουλειάς που γίνεται καθημερινά στον Σύλλογο και πιο συγκεκριμένα, του προγράμματος που εφαρμόζεται από τους ιθύνοντες της Ακαδημίας και τους κορυφαίους προπονητές στα τμήματα υποδομών μπάσκετ του Τριφυλλιού που τα τελευταία χρόνια σαρώνουν τους τίτλους και προμηθεύουν με αθλητές και αθλήτριες την ανδρική και γυναικεία ομάδα μπάσκετ του Παναθηναϊκού".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ