ΜΠΑΣΚΕΤ

Τα συλληπητήρια του ελληνικού μπάσκετ για την Ιωάννα Αγγελοπούλου

Τα συλληπητήρια του ελληνικού μπάσκετ για την Ιωάννα Αγγελοπούλου

Η ΕΟΚ, ο ΠΣΑΚ, ο ΕΣΑΚΕ, αλλά και οι ελληνικές ομάδες, έστειλαν συλληπητήριες ανακοινώσεις για τον θάνατο της Ιωάννας Αγγελοπούλου.

Το ελληνικό μπάσκετ πενθεί για τον θάνατο της συζύγου του προέδρου του Ολυμπιακού, Γιώργου Αγγελόπουλου. Η ΕΟΚ, ο ΠΣΑΚ, ο ΕΣΑΚΕ, αλλά και οι ελληνικές ομάδες, έστειλαν συλληπητήριες ανακοινώσεις.

Η ανακοίνωση του Άρη:

"Η ΑΡΗΣ Κ.Α.Ε. εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένεια του Ολυμπιακού για την απώλεια της συζύγου του Γιώργου Αγγελόπουλου, Ιωάννας".

Η ανακοίνωση του ΠΣΑΚ:

"Συλλυπητήρια…

Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Καλαθοσφαιριστών και τα μέλη του, εκφράζουν τη βαθιά τους οδύνη, για το χαμό της συζύγου του Γιώργου Αγγελόπουλου Ιωάννας.

Η τραγική είδηση μας προκάλεσε λύπη, αφού πρόκειται για μία νεαρή γυναικά, η οποία ‘’έφυγε’’ από τη ζωή σε ηλικία μόλις 42 ετών.

Το διοικητικό συμβούλιο του ΠΣΑΚ εκφράζει τη θλίψη του και συλλυπείται τους οικείους της".

Η ανακοίνωση του ΕΣΑΚΕ:

"Ο Πρόεδρος και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Ε.Σ.Α.Κ.Ε. εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια στον ιδιοκτήτη της ΚΑΕ Ολυμπιακός, Γιώργο Αγγελόπουλο και τους οικείους του για τον πρόωρο χαμό της συζύγου του, Ιωάννας.

Στη μνήμη της εκλιπούσας ο ΕΣΑΚΕ θα καταθέσει στεφάνι".

Η ανακοίνωση της ΑΕΚ:

"Η διοίκηση της AEK B.C. και ο Μάκης Αγγελόπουλος εκφράζουν τα ειλικρινή τους συλλυπητήρια στον Γιώργο Αγγελόπουλο για το χαμό της συζύγου του, Ιωάννας".

Η ανακοίνωση της ΕΟΚ:

"Ο πρόεδρος και το Δ.Σ. της ΕΟΚ εκφράζουν τα θερμά και ειλικρινή τους συλληπητήρια στον κ . Γιώργο Αγγελόπουλο για την μεγάλη απώλεια της συζύγου του Ιωάννας.

Στη μνήμη της εκλιπούσας θα κατατεθεί στεφάνι".

Η ανακοίνωση της Κύμης:

"Ο Γυμναστικός Σύλλογος Κύμης - ΚΑΕ εκφράζει τα ειλικρινή της συλλυπητήρια στον Γιώργο Αγγελόπουλο και την οικογένεια του για τον πρόωρο χαμό της συζύγου του, Ιωάννας".

Η ανακοίνωση από το Λαύριο:

"Η οικογένεια της ΚΑΕ Λαύριο και προσωπικά ο Πρόεδρος, Γιάννης Ψαρράκης, εκφράζουν τα ειλικρινή τους συλλυπητήρια στον Γιώργο Αγγελόπουλο για τον αδόκητο χαμό της συζύγου του, Ιωάννας".

Η ανακοίνωση από τον ΠΑΟΚ:

"O πρόεδρος της ΚΑΕ ΠΑΟΚ Μπάνε Πρέλεβιτς και τα μέλη του ΔΣ της ΚΑΕ ΠΑΟΚ εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια προς τον κ. Γιώργο Αγγελόπουλο για τον αδόκητο θάνατο της συζύγου του, Ιωάννας".

Η ανακοίνωση από τα Τρίκαλα:

"H ΚΑΕ Τρίκαλα BC Aries εκφράζει τα ειλικρινή της συλλυπητήρια στον Γιώργο Αγγελόπουλο για τον άδικο χαμό της συζύγου του Ιωάννας".

Και η Μπαρτσελόνα

Η ισπανική ομάδα φρόντισε να στείλει τα συλλυπητήρια στην οικογένεια Αγγελόπουλου για την σημαντική τους απώλεια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ