ΜΠΑΣΚΕΤ

Συγκλονιστικός Φασούλας: "Η πρώτη μου σκέψη ήταν η αυτοκτονία"

Συγκλονιστικός Φασούλας: "Η πρώτη μου σκέψη ήταν η αυτοκτονία"
EUROLEAGUE

Ο Παναγιώτης Φασούλας αναφέρθηκε στο πρόβλημα υγείας που πέρασε ο γιος του, Γιάννης και συγκλόνισε με τα λεγόμενά του.

Ο Παναγιώτης Φασούλας μίλησε για το σοβαρό πρόβλημα που ξεπέρασε ο γιος του, Γιάννης, τη νοσηλεία του στις ΗΠΑ και το πώς ο ίδιος και η σύζυγός του, Μάσα στάθηκαν στο πλευρό του για να βγει νικητής από αυτή τη μάχη.

"Εδωσε τον αγώνα και τη μάχη του. Τα παιδιά δίνουν τον αγώνα και τη μάχη. Οι γονείς είναι εκεί και συμπαραστέκονται. Τα παιδιά που τυχαίνει να αντιμετωπίζουν νεοπλασματικές ασθένειες δίνουν τον πραγματικό αγώνα. Έδωσε τον αγώνα του, τον κέρδισε και είναι χαρούμενος που ζει μία φυσιολογική ζωή. Παίζει και μπάσκετ και κάνει όλα αυτά που πρέπει να κάνει", είπε η "αράχνη" του ελληνικού μπάσκετ στην κάμερα της εκπομπής "Πρω1νό" του ΑΝΤ1, ενώ τόνισε επίσης πως "αυτό που θεωρώ πως πρέπει να κάνει ο γονιός είναι μεταφέρει στο παιδί την αισιοδοξία του ότι όλα αυτά είναι περαστικά".

Όσον αφορά την φράση "γιατί σε μένα", ανέφερε πως ο ίδιος και η σύζυγός του "την θεωρούμε την πιο βλάσφημη φράση που μπορεί να πει κάποιος".

Ο νυν τζένεραλ μάνατζερ της γυναικείας ομάδας μπάσκετ του Ολυμπιακού μεταξύ άλλων θυμήθηκε πως "πήγαμε στην Αμερική, γιατί είχαμε μία επιπλοκή κι έπρεπε να συνεχίσει εκεί τις θεραπείες. Αρχικά πήγαμε για τρεις μήνες, αλλά μας έβγαλαν ένα πρόγραμμα θεραπειών που κρατούσε 4,5 χρόνια και μείναμε εκεί, κυρίως η Μάσα (σ.σ. η σύζυγός του) με τα παιδιά. Εγώ πηγαινοερχόμουν".

Τέλος, ο Παναγιώτης Φασούλας ρωτήθηκε για το αν άλλαξε τρόπο σκέψης μετά την περιπέτεια υγείας που πέρασε ο γιος του: "Πώς δεν αλλάζεις; Η πρώτη μου σκέψη ήταν αυτοκτονία. Τι είναι αυτό το πράγμα... Τώρα σκεπτόμενος λέω πόσο γελοία σκέψη είχα. Ήταν σοκαριστικό, αλλά τελικά δεν είναι τόσο σοκαριστικό. Αρκεί να έχει καλή κατάληξη επαναλαμβάνω".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ