ΜΠΑΣΚΕΤ

Στο "LG AegeanBall Festival" και ο Γιάννης Αθηναίου

BASKET LEAGUE / ÑÅÈÕÌÍÏ - ÏÓÖÐ (ÓÔÅÖÁÍÏÓ ÑÁÐÁÍÇÓ / Eurokinissi Sports)
BASKET LEAGUE / ÑÅÈÕÌÍÏ - ÏÓÖÐ (ÓÔÅÖÁÍÏÓ ÑÁÐÁÍÇÓ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ο Γιάννης Αθηναίου ήταν ο τελευταίος - μέχρι τον επόμενο - παίκτης που ανακοίνωσε ότι θα βρίσκεται στην Σύρο για το "LG AegeanBall Festivall", θέλοντας να υπερασπιστεί τα... σκήπτρα του στον διαγωνισμό τριπόντων.

Ακόμα ένας Έλληνας διεθνής θα δώσει το παρών στο "LG AegeanBall Festivall" στην Σύρο! Ο λόγος για τον Γιάννη Αθηναίου, ο οποίος ανακοίνωσε ότι θα βρεθεί και αυτός στο όμορφο νησί για να υπερασπιστεί τα σκήπτρα του στον διαγωνισμό τριπόντων.

Ο έμπειρος γκαρντ δεν θα αγωνιστεί στο τουρνουά 3on3 λόγω μίας επέμβασης που έχει κάνει στους κοιλιακούς, ωστόσο δεν θα τον εμποδίσει από το να προσπαθήσει να διατηρήσει τον τίτλο του καλύτερου σουτέρ του event, τον οποίο κέρδισε πέρυσι.

Συγκεκριμένα, ο Αθηναίου δήλωσε μιλώντας μέσα από το αυτοκίνητό του: " Καλημέρα και από εμένα. Επειδή βλέπω και κυκλοφορούν πολλά βιντεάκια μέσα από φουσκωτά, εγώ είπα να στείλω από το αμάξι για να σπάσει λίγο το κατεστημένο. Καταρχήν, θέλω να πω ότι είμαι πολύ χαρούμενος που θα συμμετάσχω για δεύτερη φορά δίπλα στον Γιώργο στο "LG AegeanBall" και παρόλο που δεν θα έχω τη δυνατότητα να αγωνιστώ στο 3on3 λόγω μιας επέμβασης που έχω κάνει, το μόνο που μας μένει είναι να υπερασπιστούμε τον τίτλο μας στα τρίποντα. Γι' αυτό το λόγο ήρθαμε να κάνουμε καμιά προπόνηση, μπας και καταφέρουμε και βάλουμε τίποτα. Ραντεβού λοιπόν στη Σύρο".

Παρακάτω μπορείτε να δείτε και το VIDEO:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ