ΜΠΑΣΚΕΤ

Ο Παπαπέτρου τέσταρε τα αντανακλαστικά του στο "Giannakis Academy"

Ο Παπαπέτρου τέσταρε τα αντανακλαστικά του στο "Giannakis Academy"

Ο Ιωάννης Παπαπέτρου επισκέφθηκε ως επίσημος καλεσμένος το "Giannakis Academy" που διοργανώνεται στο Ψυχικό.

Λίγες ημέρες μετά την ολοκλήρωση της μετακίνησής του στον Παναθηναϊκό, ο Ιωάννης Παπαπέτρου επισκέφτηκε το "Giannakis Academy" για να μιλήσει και να αναλύσει στα παιδιά που δίνουν το "παρών" τις εμπειρίες του από την EuroLeague.

Ο διεθνής φόργουορντ αναφέρθηκε στον τρόπο με τον οποίο διαχειρίστηκε τα θέματα που παρουσιάστηκαν στην καριέρα του και την καθημερινότητά του ώστε να παραμένει στο υψηλό επίπεδο.

Ο Παπαπέτρου τέσταρε τα αντανακλαστικά του στο "Giannakis Academy"

Τα παιδιά του camp ήταν ενθουσιασμένα με την παρουσία του Ιωάννη Παπαπέτρου και μετά από παρότρυνσή τους, δε δίστασε να δοκιμάσει το Skill Challenge και το LG Shooting Station, κατά το οποίο ο αθλητής βελτιώνει την μηχανική και τεχνική του σουτ, βλέποντας τον εαυτό του σε ειδική οθόνη που μεταδίδει ζωντανά την εικόνα του.

Πριν αναχωρήσει, δοκίμασε τις ικανότητές του στο νέο εργαλείο προπόνησης του Giannakis Academy, το Agility Reaction Trainer (ART) που αναπτύσσει την περιφερειακή όραση και το χρόνο απόκρισης του αθλητή, πετυχαίνοντας μάλιστα την καλύτερη επίδοση μεταξύ των φετινών καλεσμένων του Παναγιώτη Γιαννάκη στο Giannakis Academy.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ