Στις 21/2 μετονομάζεται σε "Παναγιώτης Γιαννάκης" το 1ο ΕΠΑΛ Νίκαιας

Στις 21/2 μετονομάζεται σε "Παναγιώτης Γιαννάκης" το 1ο ΕΠΑΛ Νίκαιας

Το 1ο Επαγγελματικό Λύκειο Νίκαιας θα μετονομαστεί (21/2) σε "Παναγιώτης Γιαννάκης" για να τιμηθεί η προσφορά του προπονητή του Άρη στον ελληνικό αθλητισμό.

Ο Παναγιώτης Γιαννάκης αποτελεί μία από τις μεγαλύτερες μορφές του ελληνικού αθλητισμού και οι εκπαιδευτικοί του 1ου Επαγγελματικού Λυκείου Νίκαιας θα τον τιμήσουν με ένα ξεχωριστό τρόπο για την προσφορά του.

Στο 1ο Επαγγελματικό Λύκειο Νίκαιας θα δοθεί το προσωνύμιο "Παναγιώτης Γιαννάκης", καθώς η  πρόταση των καθηγητών έγινε δεκτή από το Δημοτικό συμβούλιο Δήμου Νίκαιας – Ρέντη και θα πάρει σάρκα και οστά με απόφαση του Υπουργού Παιδείας Έρευνας και Θρησκευμάτων,  Κωνσταντίνου Γαβρόγλου.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 21 Φεβρουαρίου στο αμφιθέατρο του σχολείου, καθώς στη Νίκαια δεν έχουν ξεχάσει πως ο "Δράκος" έκανε τα πρώτα του μπασκετικά βήματα φορώντας την φανέλα του Ιωνικού.

Το δελτίο Τύπου αναφέρει:

"Η Επαγγελματική εκπαίδευση του Υπουργείου Παιδείας Έρευνας και Θρησκευμάτων έχει ως κύριο σκοπό να εκπαιδεύσει τα νέα παιδιά, ως αυριανούς επαγγελματίες, με γνώσεις, δεξιότητες και ήθος, έτσι ώστε να έχουν βιοποριστικές ευκαιρίες στην Πατρίδα μας.

Οι εκπαιδευτικοί του 1ου Επαγγελματικού Λυκείου Νίκαιας, νιώθοντας υψηλή την ευθύνη που η πολιτεία τούς έχει αναθέσει και πιστεύοντας ότι τα νέα παιδιά πρέπει να έχουν υγιή πρότυπα, αποφάσισε ομόφωνα, κατόπιν εισήγησης της διευθύντριας κυρία Τζένη Γεωργαντζέλη, να δώσει στο σχολείο το προσωνύμιο «Παναγιώτης Γιαννάκης» ως ελάχιστο φόρο τιμής σε αναγνώριση των επιτυχιών του μεγάλου αυτού μπασκεμπολίστα, καθώς και της προσφοράς του στον χώρο του αθλητισμού και του πολιτισμού. Παρότι αποτελεί μια παγκόσμια αναγνωρισμένη προσωπικότητα, κανείς δεν ξεχνά ότι όλα άρχισαν εδώ, στα ανοιχτά γήπεδα της Νίκαιας.

Την απόφαση αυτή επικρότησε με ομοφωνία των μελών του, το Δημοτικό συμβούλιο Δήμου Νίκαιας – Ρέντη, με επικεφαλής τον Δήμαρχο και έγινε γεγονός με απόφαση του Yπουργού Παιδείας Έρευνας και Θρησκευμάτων κ. Κωνσταντίνου Γαβρόγλου.

Η τελετή απόδοσης του προσωνυμίου θα γίνει την Τετάρτη 21 Φεβρουαρίου 2018 και ώρα 12:00 στο αμφιθέατρο του σχολείου (Κιλικίας και Βεροίας 2 Νίκαια).

Την εκδήλωση θα συντονίσει ο δημοσιογράφος Βασίλης Σκουντής".

 

 
SHARE

BEST OF NETWORK

Οι Ελληνίδες που έχουν αναδείξει το μπικίνι & τατού σε τέχνη

Γιατί τι νόημα έχει να 'στολίζεις' το σώμα σου με ωραίες 'ζωγραφιές' αν δεν ξέρεις πως να τις αναδείξεις με το σωστό μπικίνι.

Game of Thrones: 9 εξελίξεις που θα συμβούν 100% στον 8ο κύκλο

Κοιτάμε χωρίς φόβο και πάθος στην αιματοβαμμένη, κρυστάλλινη σφαίρα του 'Game of Thrones'.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24