ΜΠΑΣΚΕΤ

Στην Ελβετία η Εθνική χωρίς Δημητράκου

Στην Ελβετία η Εθνική χωρίς Δημητράκου

Η Ελλάδα την Τετάρτη (24/2, 21:00) θα αντιμετωπίσει την Ελβετία, στο πλαίσιο των προκριματικών για το Eurobasket του 2017. Εκτός η Ζωή Δημητράκου, καθώς ταλαιπωρείται με τενοντίτιδα στο γόνατο.

Η Εθνική Γυναικών συνεχίζει τις υποχρεώσεις της για τα προκριματικά του Ευρωμπάσκετ 2017. Η αποστολή του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος θα αναχωρήσει αύριο το πρωί από το "Ελ.Βενιζέλος" για τη Ζυρίχη και από εκεί θα μεταβεί οδικώς για το Φρίμπουργκ της Ελβετίας όπου την Τετάρτη το βράδυ (24/2, 21.00) θα δώσει έναν ακόμη αγώνα με στόχο τα τελικά της διοργάνωσης.

Οι αθλήτριες της Εθνικής Γυναικών μετά τον αγώνα του Σαββάτου με τη Ρωσία, είχαν ρεπό την Κυριακή, και σήμερα συγκεντρώθηκαν στο κλειστό γυμναστήριο του Αγίου Θωμά όπου προπονήθηκαν ενόψει της αναμέτρησης με την Ελβετία.

Η Ζωή Δημητράκου δεν θα ακολουθήσει την αποστολή, καθώς υποφέρει από βαριά τενοντίτιδα στο δεξί γόνατο. Στη θέση της θα πάρει η Αγγελική Νικολοπούλου, ενώ εκτός έμεινε και η Φαίδρα Σκιαδοπούλου. Τη 12άδα της Εθνικής Γυναικών αποτελούν οι: Μάλτση, Καλτσίδου, Χατζηνικολάου, Λύμουρα, Νικολοπούλου, Χαλιβέρα, Σωτηρίου, Σπανού, Σπυριδοπούλου, Κοσμά, Σταυρίδου, Παπαμιχαήλ.

Η Ναυσικά Σταυρίδου αναφέρθηκε στην επικείμενη αναμέτρηση της Τετάρτης με την Ελβετία λέγοντας χαρακτηριστικά. " Από το προηγούμενο μεταξύ μας παιχνίδι το Νοέμβριο φάνηκε ότι είμαστε καλύτερη ομάδα.

Είχαμε πιάσει πολύ καλή απόδοση, υπάρχει διαφορά δυναμικότητας και έτσι πετύχαμε μια ευρεία νίκη. Θα πρέπει να μείνουμε συγκεντρωμένες στο στόχο μας που δεν είναι άλλος από την πρόκριση στα τελικά. Πρέπει να πάρουμε τη νίκη και τη διαφορά γιατί στο τέλος αυτό μπορεί να μετρήσει για τη δεύτερη θέση".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ