ΜΠΑΣΚΕΤ

Στη Θεσσαλονίκη ο Όντι Νόρις

Στη Θεσσαλονίκη ο Όντι Νόρις

Ο Όντι Νόρις ήταν ο εκλεκτός καλεσμένος του δεύτερου Developmen Skills Camp του Θερμαϊκού Θέρμης, με τον πρώην αστέρα του Περιστερίου να μιλάει στους νεαρούς αθλητές για τα μυστικά του μπάσκετ.

Ξεκίνησε την Τρίτη (21/6) το Second Development Skills Camp του Θερμαϊκού Θέρμης και των Εκπαιδευτηρίων Βασιλειάδη με την εποπτεία του Δημήτρη Γαλάνη και εκλεκτό καλεσμένο τον Όντι Νόρρις. Πάνω από 70 παιδιά είχαν τη δυνατότητα να διδαχθούν τα μυστικά του μπάσκετ σε καίρια ζητήματα, να προπονηθούν και να συμμετέχουν σε διαγωνισμούς για πάνω από 4 ώρες.

Ο Νόρις -με την άμεση βοήθεια του Δημήτρη Γαλάνη και άλλων 11 προπονητών- μετέφερε σε αγόρια και κορίτσια ηλικίας 7-17 εμπειρίες και όχι μόνο. Πολλές οι ασκήσεις, οι παρατηρήσεις πάνω στα βασικά στοιχεία του αθλήματος και συνεχόμενη πρακτική και θεωρία.

" Δεν έχει σημασία αν είσαι ψηλός ή κοντός. Το θέμα είναι να έχεις καρδιά και θέληση, για να πας μπροστά", είπε κατά τη βασική του ομιλία. Φυσικά δε θα μπορούσε να μη μιλήσει για τον Νίκο Γκάλη. " Είναι ένας παίκτης του επιπέδου του Τζόρνταν και του Πέτροβιτς". Το καμπ θα συνεχιστεί μέχρι και τις 23/6 στο κλειστό της Θέρμης με πολλές εκπλήξεις. " Ευχαριστούμε πολύ τον Όντι Νόρρις που είναι κοντά μας", τόνισε ο coach Γαλάνης.

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΟΝΤΙ ΝΟΡΙΣ

Στη Θεσσαλονίκη ο Όντι Νόρις
Στη Θεσσαλονίκη ο Όντι Νόρις
Στη Θεσσαλονίκη ο Όντι Νόρις
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ