ΜΠΑΣΚΕΤ

Σταματάει το μπάσκετ ο Βουγιούκας

Σταματάει το μπάσκετ ο Βουγιούκας
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Αλέξανδρος Βουγιούκας αν και μόλις 27 χρονών αποφάσισε να βάλει τέλος στην καριέρα του. "Αγαπούσα το μπάσκετ, αλλά ήταν λίγες οι στιγμές που μου έδειξε την ίδια αγάπη", ανέφερε μεταξύ άλλων στον αποχαιρετισμό του

Η σεζόν που ολοκληρώθηκε και τον βρήκε να φοράει τη φανέλα του Εθνικού θα είναι η τελευταία στην καριέρα του Αλέξανδρου Βουγιούκα. Ο αδελφός του Ίαν Βουγιούκα, αποφάσισε σε ηλικία 27 χρονών να ρίξει τους τίτλους τέλους και μέσα από τον αποχαιρετισμό του άφησε να εννοηθεί ότι "πληγώθηκε" αρκετά από το μπάσκετ.

Ο 27χρονος έκανε τα πρώτα του μπασκετικά βήματα στον Ηλυσιακό και τον Πανιώνιο πριν μετακομίσει στην Αμερική και το NCAA όπου αγωνίστηκε με τις φανέλες των πανεπιστημίων Marist και Texas. Σε ηλικία 22 ετών επέστρεψε στην Ελλάδα προκειμένου να παίξει σε Κολοσσό, Ίκαρο Καλλιθέας, Ίκαρο Χαλκίδας και εσχάτως Εθνικό.

Αναλυτικά ο Αλέξανδρος Βουγιούκας ανέφερε στον προσωπικό χώρο που διατηρεί σε ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης:

" Μετά από πολύ σκέψη, αποφάσισα να "κρεμάσω τα παπούτσια μου". Ευχαριστώ όλες τις ομάδες, προπονητές, οπαδούς, μάνατζερ αλλά κυρίως όλους μου τους συμπαίκτες που είχα την τιμή να συνεργαστώ μαζί σας. Ένα τεράστιο ευχαριστώ στην οικογένεια μου, και τους ανθρώπους που είναι κοντά στην καρδιά μου. Αγαπούσα το μπάσκετ όσο τίποτα άλλο, αλλά δυστυχώς ήταν λίγες οι στιγμές που μου έδειξε την ίδια αγάπη. Ήρθε λοιπόν η στιγμή να προχωρήσω".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ