ΜΠΑΣΚΕΤ

Σε κοινούς δρόμους το Athens Sports Hall και το Hall of Brands

Σε κοινούς δρόμους το Athens Sports Hall και το Hall of Brands

Το Athens Sports Hall και το Hall of Brands ένωσαν τις δυνάμεις τους, ώστε να διοργανώσουν πολύπλευρες και υψηλής ποιότητας εκδηλώσεις.

Σε κοινούς δρόμους θα βαδίζουν το Athens Sports Hall και το Hall of Brands, καθώς οι δύο πρωτοπόρες αθλητικές εταιρίες θα συνεργάζονται και θα διοργανώνουν σημαντικές δράσεις.

Η συνεργασία των δύο πλευρών θα παρουσιαστεί την Τετάρτη (20/6, 12:00) σε γνωστό ξενοδοχείο της Αθήνας, ενώ κατά την διάρκεια της συνέντευξης Τύπου θα ανακοινωθεί κι ένα μέρος τω δράσεων που σχεδιάζουν. Το "παρών" στην εκδήλωση θα δώσουν σημαντικές προσωπικότητες του μπάσκετ, του αθλητισμού και του επιχειρηματικού στερεώματος.

Το δελτίο Τύπου αναφέρει:

Δύο πρωτοπόρες αθλητικές εταιρίες, το Athens Sports Hall και το Hall of Brands, ανακοινώνουν επισήμως τη συνεργασία τους και το πρόγραμμα των κοινών δράσεων τους σε Συνέντευξη Τύπου, που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 20 Ιουνίου και ώρα 12.00 στο ξενοδοχείο Acropolis Hill (Μουσών 7, κοντά στην Ακρόπολη).

Athens Sports Hall

To Athens Sports Hall λειτουργεί από το 2015, ως ένας σύγχρονος κλειστός αθλητικός πολυχώρος, στον οποίο μια πολυμελής ομάδα επαγγελματιών του μπάσκετ παρέχει εξειδικευμένα προγράμματα και υπηρεσίες που απευθύνονται:

* σε αθλητές όλων των ηλικιών και αγωνιστικών επιπέδων, οι οποίοι επιδιώκουν την ατομική βελτίωση και τη μεγιστοποίηση της αθλητικής απόδοσής τους.

* σε μη-αθλητές που επιθυμούν μία εκγύμναση υψηλού επιπέδου.

* σε αθλητικά σωματεία, συλλόγους και οργανισμούς, που αναζητούν έναν ολοκληρωμένο χώρο για την προπόνηση ή τον αγώνα τους.

Hall of Brands

Το Hall of Brands, με εμπειρία 45 ετών πλέον, κατατάσσεται πανελλαδικά μέσα στις τρεις μεγαλύτερες αλυσίδες καταστημάτων αθλητικών και casual ειδών ένδυσης, υπόδησης κι εξοπλισμού, με φυσικά και ηλεκτρονικά καταστήματα που καλύπτουν και τον πιο απαιτητικό πελάτη.

Όλα τα επώνυμα brands, exclusivities, limited editions, αλλά κι εξειδικευμένα προϊόντα για κάθε είδους άθλημα με όλες τις νέες τάσεις και τεχνολογίες βρίσκονται εδώ.

Αντιμετωπίζοντας συνεχώς και με επιτυχία τις προκλήσεις της νέας εποχής και με το βλέμμα πάντα στραμμένο στο μέλλον, το Hall of Brands σύντομα εγκαινιάζει το νέο του κατάστημα, 1.400 m2 στην Αθήνα.

Tο Hall of Brands παρακολουθώντας πάντα τις νέες τάσεις, μεγαλώνει, προσθέτοντας στο δίκτυο του το 2016, τα καταστήματα SaintSoles με Premium Sneakers & Outfits όλων των επώνυμων Fashion Brands.

Τελευταία καινοτομία της εταιρίας αποτελεί το Hall Of Brands XPrience, το οποίο προέκυψε μέσα από την ανάγκη της οικογένειας του Hall of Brands να ανεβάσει ακόμη περισσότερο το επίπεδο της ενεργής ενασχόλησής της με τον αθλητισμό, διοργανώνοντας πιστοποιημένα από τη FIBA 3x3 Basketball Tournaments και μεταφέροντας ουσιαστικά το μπάσκετ στις γειτονιές απ’ όπου γεννήθηκε.

Σκοπός της συνεργασίας

Οι δύο εταιρίες συνεργάζονται με κύριο σκοπό τη διοργάνωση πολύπλευρων και δυναμικών αθλητικών εκδηλώσεων, υψηλής ποιότητας σε πανελλήνια κλίμακα, οι οποίες απευθύνονται σε όλα τα αγωνιστικά επίπεδα.

Ένα μέρος των δράσεων που προγραμματίζουν το Athens Sports Hall και το Hall of Brands θα ανακοινωθεί στις 20 Ιουνίου 2018, στη Συνέντευξη Τύπου στην οποία θα παρουσιασθεί επισήμως η σύμπραξή τους. Στην εκδήλωση θα παρευρεθούν σημαντικές προσωπικότητες του μπάσκετ, των σπορ γενικότερα και του επιχειρηματικού στερεώματος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ