ΜΠΑΣΚΕΤ

Πρωτιά για το Κατάρ του Φραγκιά

Πρωτιά για το Κατάρ του Φραγκιά

Η 5η θέση στους 17ους Πανασιατικούς αγώνες της Ιντσεόν ήταν απλά... προθέρμανση για τα καλύτερα. Το Κατάρ του Βασίλη Φραγκιά πανηγύρισε το χρυσό στους αγώνες αραβικών κρατών

Από μία μέτρια ομάδα της Ασίας, η Εθνική του Κατάρ -μετά την άφιξη του Βασίλη Φραγκιά και του άμεσου συνεργάτη του, Γιώργου Μπιτζάνη- έχει μετατραπεί σε πρωταγωνίστρια. Οι Έλληνες προπονητές από σήμερα (20/10) μπορούν να νιώθουν... σεΐχηδες, καθώς στους αγώνες Αραβικών κρατών που διεξήχθησαν στην Σαουδική Αραβία κατάφεραν να κατακτήσουν το χρυσό μετάλλιο.

Το Κατάρ στον μεγάλο τελικό της διοργάνωσης επικράτησε με το επιβλητικό 86-63 του Μπαχρέιν και ανέβηκε στην κορυφή του βάθρου, ενώ εκτός της πρωτιάς πήρε και το πολυπόθητο εισιτήριο που οδηγεί στο προολυμπιακό τουρνουά της Κίνας, που θα λάβει χώρα το ερχόμενο καλοκαίρι.

Πρωτιά για το Κατάρ του Φραγκιά

Η 6η θέση στους 17ους Πανασιατικούς αγώνες της Ιντσεόν και η πρώτη θέση στους αγώνες Αραβικών κρατών έχουν σκορπίσει ενθουσιασμό στη ομοσπονδία του Κατάρ που έσπευσε να καταθέσει πρόταση ανανέωσης της συνεργασίας στον Βασίλη Φραγκιά, ο οποίος θεωρείται αναμορφωτής της ομάδας του ανεξάρτητου Εμιράτου της Μέσης Ανατολής.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ