ΜΠΑΣΚΕΤ

Πρωταθλητής Α.Σ.Ι.Σ. το Γυμνάσιο Εκπαιδευτηρίων ΝΕΑ ΓΕΝΙΑ ΖΗΡΙΔΗ

Πρωταθλητής Α.Σ.Ι.Σ. το Γυμνάσιο Εκπαιδευτηρίων ΝΕΑ ΓΕΝΙΑ ΖΗΡΙΔΗ

Το Γυμνάσιο των Εκπαιδευτηρίων "ΝΕΑ ΓΕΝΙΑ ΖΗΡΙΔΗ" ζει μεγάλες στιγμές, αφού κατέκτησε για πρώτη φορά στην ιστορία του το Πρωτάθλημα Αθλητικών Συναντήσεων Ιδιωτικών Σχολείων.

Μέρες χαράς για το Εκπαιδευτήριο "ΝΕΑ ΓΕΝΙΑ ΖΗΡΙΔΗ". Το Γυμνάσιο των Εκπαιδευτηρίων κατέκτησε το Πρωτάθλημα Αθλητικών Συναντήσεων Ιδιωτικών Σχολείων (Α.Σ.Ι.Σ.) για πρώτη φορά στην ιστορία του!

Το Γυμνάσιο των Εκπαιδευτηρίων μάλιστα έφτασε στην κατάκτηση του πρωταθλήματος αήττητο κόντρα σε παραδοσιακές δυνάμεις του μπάσκετ στον τομέα του.

Το Ζηρίδη ξεκίνησε κατακτώντας την πρώτη θέση στον όμιλό του στην 1η φάση, τερματίζοντας πάνω από το Pierce, τα Εκπαιδευτήρια Κωστέα-Γείτονα, τα Εκπαιδευτήρια Πλάτωνα και τα Εκπαιδευτήρια Νέα Παιδεία. Ακολούθως απέκλεισε στα προημιτελικά τον Δούκα, παίρνοντας την πρόκριση για το Final Four.

Στο Final Four απέκλεισε στον ημιτελικό την Ιόνιο Σχολή με 56-47 και ακολούθως κέρδισε στον τελικό την Σχολή Μωραϊτη με 53-43, κατακτώντας αήττητη το πρωτάθλημα της σεζόν 2017/18.

Η κατάκτηση του συγκεκριμένου πρωταθλήματος δεν είναι τίποτα περισσότερο από την απόδειξη της δουλειάς που γίνεται στην ομάδα και το σχολείο υπό την εποπτεία των προπονητών του, Δημήτρη Χουχουλή (προπ. ομάδας μπάσκετ), Άγγελο Πιτσινό (βοηθός προπ.) και Άκη Ζήκο (Διευθυντής Αθλ. τμήματος), με τα Εκπαιδευτήρια "ΝΕΑ ΓΕΝΙΑ ΖΗΡΙΔΗ" να ελπίζουν ότι τα καλύτερα βρίσκονται μπροστά τους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ