ΜΠΑΣΚΕΤ

Πέταξαν στην θάλασσα τον Πρίντεζη!

Πέταξαν στην θάλασσα τον Πρίντεζη!
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Λίγες στιγμές μετά την πρόταση γάμου που έκανε στην αγαπημένη του Στέλλα, ο Γιώργος Πρίντεζης είδε τους καλεσμένους του πριβέ πάρτι που έκανε να τον πετούν στην θάλασσα!

Το LG AEGEANBALL Festival στην Σύρο έμεινε στην ιστορία λόγω της πρότασης γάμου που έκανε μετά το τέλος του ο Γιώργος Πρίντεζης στην αγαπημένη του Στέλλα σε ένα πριβέ πάρτι που διοργάνωσε . Ο φόργουορντ του Ολυμπιακού όμως δεν ήταν ο μόνος που είχε ετοιμάσει έκπληξη στους καλεσμένους του!

Με το κλίμα να είναι ευχάριστο και πολύ χαλαρό, οι Κώστας Παπανικολάου, Δημήτρης Αγραβάνης, Βαγγέλης Μάντζαρης, Παναγιώτης Βασιλόπουλος και Γιαννούλης Λαρεντζάκης επιφύλαξαν την δική τους έκπληξη στον οικοδεσπότη: Τον πήραν... σηκωτό και τον πέταξαν στην θάλασσα! Δεν γλίτωσαν βέβαια και αυτοί, αφού στην συνέχεια ο Μάντζαρης τους έσπρωξε έναν-έναν στο νερό - δεν τα κατάφερε με τον Λαρεντζάκη - και έφυγε στην συνέχεια σαν κύριος!

Λίγο αργότερα, δε, ο Πρίντεζης "ανέβασε" και μία φωτογραφία στον επίσημο λογαριασμό του στο Instagram, δείχνοντας τα... απομεινάρια της γιορτής!

Δείτε το VIDEO που οι καλεσμένοι του Πρίντεζη τον πετάνε στην θάλασσα, καθώς και το post του φόργουορντ των "ερυθρολεύκων".


Τ απομιναρια....#theperfectnight#thankyouall# # # #wearesyros #onosyros#lgaegeanballfestival

A post shared by Georgios Printezis (@pripripri15) on

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ