ΜΠΑΣΚΕΤ

Πασκουάλ: "Καλό για την εικόνα του πρωταθλήματος το All Star Game"

ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÐÁÏ - ÆÁËÃÊÉÑÉÓ ÊÁÏÕÍÁÓ / EUROLEAGUE / PANATHINAIKOS - ZALGIRIS KAUNAS / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: ÂÁÃÃÅËÇÓ ÓÔÏËÇÓ / EUROKINISSI)
ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÐÁÏ - ÆÁËÃÊÉÑÉÓ ÊÁÏÕÍÁÓ / EUROLEAGUE / PANATHINAIKOS - ZALGIRIS KAUNAS / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: ÂÁÃÃÅËÇÓ ÓÔÏËÇÓ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο Τσάβι Πασκουάλ δήλωσε ότι του αρέσει η ιδέα της επιστροφής του All Star Game στην Ελλάδα, τονίζοντας ότι το βασικό είναι να χαρούν όλοι όσοι θα δώσουν το παρών, από τους παίκτες μέχρι τους φιλάθλους.

Έπειτα από 4 χρόνια το All Star Game επιστρέφει. Το προσεχές Σαββατοκύριακο (10-11/2) η καρδιά του μπάσκετ θα "χτυπάει" στην Πάτρα. Και ο Τσάβι Πασκουάλ θα είναι και αυτός εκεί, αφού πρώτευσε σε ψήφους ανάμεσα στους προπονητές και θα καθίσει στον πάγκο των "Greek Stars".

Μιλώντας για τη μεγάλη γιορτή του μπάσκετ, ο Ισπανός τεχνικός τόνισε ότι το βασικό είναι να περάσουν όλοι όσοι πάνε στο γήπεδο καλά, ενώ δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει όσους τον ψήφισαν.

Αναλυτικά η συνέντευξη του τεχνικού του Παναθηναϊκού:

" -Τέσσερα χρόνια μετά από την τελευταία διοργάνωση τo All Star Game επιστρέφει. Πιστεύετε πως μια τέτοια διοργάνωση μπορεί να βοηθήσει την εικόνα του πρωταθλήματος;

«Θεωρώ πως πάντα είναι ωραίο και ευχάριστο να βρίσκονται μαζί οι καλύτεροι παίκτες του πρωταθλήματος. Σίγουρα πρόκειται για κάτι όμορφο και θα κάνει καλό στην εικόνα του πρωταθλήματος».

- Για τους ίδιους τους παίκτες και τους προπονητές που συμμετέχουν σε αυτή τη γιορτή, τι ακριβώς σημαίνει;

«Θυμάμαι πως μέχρι πριν τρία χρόνια η συμμετοχή στο All Star Game του ΝΒΑ ήταν κάτι ιδιαίτερο για όλους. Μετά τα τελευταία All Star Game στο NBA, νιώθω ότι δεν αισθάνονται ακριβώς το ίδιο. Αυτή είναι η αίσθησή μου. Νομίζω, όμως, σε ό,τι αφορά την ελληνική διοργάνωση πως πρόκειται για μια καλή ιδέα».

- Παραδοσιακά, μετά από τις πρώτες διοργανώσεις, επιλέγονται πόλεις της περιφέρειας. Πως σας φαίνεται η επιλογή της Πάτρας;

«Νομίζω ότι είναι μια πολύ καλή ιδέα να πάμε εκεί για το All Star Game. Πρόκειται για μια πόλη που αγαπά το μπάσκετ με παράδοση και πολλούς φιλάθλους. Θεωρώ, λοιπόν, πολύ σωστό που αυτή η διοργάνωση θα γίνει εκτός Αθηνών και συγκεκριμένα στην Πάτρα».

- Θα είναι η πρώτη σας συμμετοχή σε All Star Game. Είναι κάτι που το περιμένατε;

«Δεν το περίμενα να πω την αλήθεια… Θα ήθελα να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους αυτού που με ψήφισαν και θα προσπαθήσω να ανταποκριθώ στην τιμή που μου έκαναν».

- Ποια είναι τα μηνύματα περνούν προς τον κόσμο, μέσα από μια διοργάνωση όπως το ΕΚΟ All Star Game ‘18;

«Πιστεύω πως το πιο σημαντικό μήνυμα που θα πρέπει να περάσει προς όλους, είναι να ευχαριστηθούν το άθλημα. Να ευχαριστηθούν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν παίκτες με μεγάλη ποιότητα. Εξάλλου, αυτός είναι ο λόγος που είμαστε εδώ, αυτός είναι ο λόγος που είμαστε επαγγελματίες: να δίνουμε χαρά στους φιλάθλους. Να τους κάνουμε να χαίρονται το άθλημα. Νομίζω ότι θα είναι ένα ωραίο και ευχάριστο σαββατοκύριακο, που όλοι θα χαρούν».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ