ΜΠΑΣΚΕΤ

Παπανικολάου: "Εξαιρετικός προπονητής ο Μίσσας"

Παπανικολάου: "Εξαιρετικός προπονητής ο Μίσσας"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο φόργουορντ του Ολυμπιακού, Κώστας Παπανικολάου, μίλησε στον Sport24 Radio 103.3 και τον Νότη Ψιλόπουλο για το LG AegeanBall Festival, την κατάκτηση του τουρνουά και την Εθνική ομάδα (audio).

Ο Κώστας Παπανικολάου μίλησε στον Sport24 Radio 103.3 για το LG AegeanBall Festival για όσα έγιναν στη Σύρο τις τελευταίες ημέρες, ενώ αναφέρθηκε στην προσπάθεια της Εθνικής ομάδας στο EuroBasket.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για τη συμμετοχή του στο LG AegeanBall Festival: "Ευχαριστώ τον Γιώργο Πρίντεζη γι' ακόμα μία χρονιά όπως και τον δήμο για την όμορφη διοργάνωση. Όλα τα παιδιά που αγαπάμε το μπάσκετ ήμασταν εδώ. Ο κόσμος είχε την ευκαιρία να δει τα είδωλα του όπως ο Διαμαντίδης που ήρθε στο γήπεδο και όλοι τους παίκτες που αγωνίζονται σε υψηλό επίπεδο. Ήρθαμε όλοι να περάσουμε όμορφα. Ο Γιώργος αγαπάει τη Σύρο και το μπάσκετ. Αξίζουν συγχαρητήρια καθώς κατάφερε να φέρει μεγάλα ονόματα. Είναι καταπληκτικός φίλος και άνθρωπος. Εμείς περάσαμε πολύ όμορφα και ευχαριστούμε τον κόσμο για την φιλοξενία. Αξίζει τον κόπο να έρθουν στη Σύρο και συνδυάσουν τις διακοπές με αυτή την όμορφη διοργάνωση".

Για το γεγονός ότι ο διευθυντής του Sport24 Radio 103,3 Παντελής Διαμαντόπουλος είχε πιστέψει στην δική τους ομάδα (Παπανικολάου, Παπαπέτρου, Καββαδάς) για την κατάκτηση του τουρνουά: "Ήταν ένα αστείο που κάναμε πριν ξεκινήσουν τα παιχνίδια και καλά ήταν ο προπονητής μας. Τελικά τα καταφέραμε, είναι χαρούμενος και συμμετέχει στα επινίκια".

Για την Εθνική ομάδα: "Ο κύριος Μίσσας είναι εξαιρετικός προπονητής κι έχει βοηθήσει τα παιδιά της δικής μου τη γενιάς. Δεν χρειάζεται πολλά λόγια, πρέπει να δουλέψουμε και να δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας στο EuroBasket".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ