ΜΠΑΣΚΕΤ

Οι πρωταγωνιστές του LG AegeanBall στον Sport24 Radio 103.3

Οι πρωταγωνιστές του LG AegeanBall στον Sport24 Radio 103.3
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Οι Γιώργος Πρίντεζης, Βαγγέλης Μάντζαρης, Κώστας Σλούκας, Εβίνα Μάλτση και Κάιλ Χάινς μίλησαν στον Sport24 Radio 103.3 και τον Νότη Ψιλόπουλο για το LG AegeanBall Festival και τα μελλοντικά τους σχέδια.

Στον απεσταλμένο του Sport24.gr και του Sport24 Radio 103.3 στη Σύρο, Νότη Ψιλόπουλο, μίλησαν οι Γιώργος Πρίντεζης, Βαγγέλης Μάντζαρης, Κώστας Σλούκας, Κάιλ Χάινς και Εβίνα Μάλτση. Οι τέσσερις νυν και πρώην "ερυθρόλευκοι" αναφέρθηκαν στο LG AegeanBall Festival και όσα αυτό φέρνει, αλλά δεν έμειναν μόνο σε αυτό.

Αναλυτικά όσα δήλωσαν:

Ο οικοδεσπότης Γιώργος Πρίντεζης μιλώντας για το LG AegeanBall Festival υποστήριξε: "Ήταν μια ιδέα που είχα ένα βράδυ μαζί με ένα φίλο μου. Ήταν πολύ δύσκολο για να πραγματοποιηθεί όλο αυτό αλλά είμαι χαρούμενος. Ο λόγος που το έκανα δεν είναι μόνο για τη Σύρο αλλά όλες της Κυκλάδες και την Ελλάδα. Για το νησί είναι μια πολύ όμορφη ανάσα".

Για την Εβίνα Μάλτση: "Θα μπορούσε να σταθεί στην Α1 πολύ εύκολα".

Για την Εθνική ομάδα: "Θέλω να φτάσω σε μία μεγάλη διάκριση με την Εθνική και μακάρι να έρθει".

Ο Βαγγέλης Μάντζαρης για τη συμμετοχή του LG AegeanBall Festival σχολίασε: "Είναι μεγάλη χαρά και τιμή να είμαι εδώ στη Σύρο μαζί με τα υπόλοιπα παιδιά. Είμαστε εδώ για να στηρίξουμε ένα παιδί θαυμάσιο όπως είναι ο Γιώργος Πρίντεζης. Είμαστε έξι χρόνια συμπαίκτες, είμαστε στο ίδιο δωμάτιο. Επίσης, τα χρήματα πηγαίνουν για καλό σκοπό και θα είμαστε εδώ τα επόμενα χρόνια για να στηρίζουμε αυτή την προσπάθεια. Πιστεύω η ομάδα που έχουμε φτιάξει είναι έτοιμη για να πάρει το τουρνουά".

Για το νέο του συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό: "Όταν είσαι έξι χρόνια σε μία ομάδα είναι το σπίτι σου. Μακάρι να τα κάνω εννιά, 15 και 16 αν γίνεται".

Για τις προσθήκες των Στρέλνιεκς και Μπόγρη: "Οι προπονητές ξέρουν καλά. Ο Μπόγρης έκανε εξαιρετική χρονιά όπως ο Στρέλνιεκς. Η ομάδα ξέρει πολύ καλά τι χρειάζεται η ομάδα, ώστε να είναι πλήρης".

Για τον Κώστα Σλούκα: "Έχουμε μεγαλώσει μαζί. Μακάρι να βρεθούμε ξανά συμπαίκτες στο μέλλον".

Ο Κώστας Σλούκας για τη συμμετοχή του στο τουρνουά της Σύρου και την ανανέωση με την Φενέρ: "Στηρίζουμε την προσπάθεια που κάνει ο Γιώργος. Είναι απόλαυση αυτή η συμμετοχή. Η Σύρος είναι πολύ ωραίο νησί. Έμεινα στην καλύτερη ομάδα της Ευρώπης. Έχει τον καλύτερο προπονητής βάσει αποτελεσμάτων στην Ευρώπη και είμαι χαρούμενος πως συνεχίζω".

Για το αν βρέθηκε κοντά στον Ολυμπιακό φέτος: "Δεν βρέθηκα ούτε κοντά, ούτε μακριά. Γράφτηκαν πολλά αλλά εγώ είχα δώσει προτεραιότητα στη Φενέρ. Μπορεί στο μέλλον να είμαι συμπαίκτης με τον Μάντζαρη μπορεί και αντίπαλοι".

Για την Εθνική ομάδα: "Η Εθνική έχει πολύ καλό υλικό αλλά πρέπει να δέσει η ομάδα. Θα είμαι είμαι εκεί για να βοηθήσω κι εγώ".

Από την πλευρά του ο Κάιλ Χάινς υποστήριξε: "Δεν χρειάστηκε δεύτερη σκέψη για να έρθω και ν” ανταποκριθώ στην πρόσκληση του Γιώργου Πρίντεζη. Μου λείπει η Ελλάδα ενώ η Σύρος είναι πολύ όμορφη".

Για τις ήττες της ΤΣΣΚΑ από τον Ολυμπιακό στα Final 4 και το νέο format της EuroLeague: «Ολυμπιακός νίκησε δίκαια στο Final 4 της Κωνσταντινούπολης. Ήταν καλύτερος όταν έπρεπε. Η διοργάνωση πλέον είναι ιδιαίτερα απαιτητική και ανταγωνιστική".

Με τη σειρά της η Εβίνα Μάλτση τόνισε: "Εκπληκτική ατμόσφαιρα και εξαιρετική διοργάνωση. Περνάω υπέροχα κι ευχαριστώ τον Γιώργο Πρίντεζη και τον δήμο της Σύρου. Είναι κάτι διαφορετικό και όλοι έχουν κάνει εκπληκτική δουλειά".

Για την δήλωση του Γιώργου Πρίντεζη πώς άνετα θα έπαιζε στην Stoiximan.gr Basket League: "Ευχαριστώ τον Γιώργο για τα καλά του λόγια αλλά μέχρι εκεί… Το μπάσκετ είναι ένα, δεν υπάρχει ανδρικό και γυναικείο. Με την Εθνική ομάδα κάναμε τον κόσμο να μας προσέξει. Κάναμε υπερπροσπάθεια, δεδομένων των απουσιώνν. Κρατάμε το κεφάλι ψηλά. Πάμε στο Παγκόσμιο και εύχομαι τα νέα παιδιά να πετύχουν περισσότερα. Λατρεύω αυτό το άθλημα και η Εθνική ομάδα είναι κάτι που με αναζωογονεί".

Για τον Ολυμπιακό: "Ο Ολυμπιακός κάνει πολύ καλή δουλειά. Θα θέλουμε ν' ακολουθήσουν οι υπόλοιποι, ώστε να γίνει το πρωτάθλημα πιο ανταγωνιστικό. Η συμμετοχή στην Ευρώπη, είναι σημαντική και θα προσπαθήσουμε να πάμε καλύτερα. Στο μέλλον θα έρθουν ακόμα πιο καλές στιγμές".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ