ΜΠΑΣΚΕΤ

Οι "αστέρες" της EuroLeague αποθεώνουν το LG AegeanBall Festival

3ï LG AEGEANBALL FESTIVAL ÓÔÇ ÓÕÑÏ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: EUROKINISSI)
3ï LG AEGEANBALL FESTIVAL ÓÔÇ ÓÕÑÏ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Τρία από τα αστέρια της EuroLeague βρέθηκαν στη Σύρο για το LG AegeanBall Festival και απόλαυσαν την παρουσία τους στο νησί, συνδυάζοντας τις διακοπές με το μπάσκετ.

Τρεις υψηλούς προσκεκλημένους από τη διεθνή κοινότητα είχε φέτος το LG AegeanBall Festival. Ο Tornike Shengelia, ο Thomas Heurtel και ο Nicola Kalinic βρέθηκαν στη Σύρο για να στηρίξουν την προσπάθεια του Γιώργου Πρίντεζη και να χαρίσουν σε ντόπιους και τουρίστες μοναδικές αναμνήσεις.

Όπως συνήθως συμβαίνει, βέβαια, οι έντονες εμπειρίες αφήνουν πάντοτε τα σημάδια τους αμφίδρομα! Και οι τρεις διεθνείς παίκτες μετά την αναχώρηση τους από την Ελλάδα ανέβασαν φωτογραφικό υλικό στους προσωπικούς τους λογαριασμούς στο Instagram, αποθεώνοντας τη διοργάνωση, αλλά και τον εμπνευστή της.

Ο Tornike Shengelia επισκέφτηκε τη Σύρο, μαζί με τη γυναίκα του και τα δύο παιδιά τους, με ενδιάμεσο σταθμό την Αθήνα. Ο 26χρονος forward, μέλος της φετινής καλύτερης πεντάδας της Euroleague, ανακάλυψε πως τόσο η μαγευτική Ερμούπολη, όσο και η Ελλάδα γενικότερα είναι εξαιρετικός προορισμός για οικογενειακές διακοπές. Μάλιστα, στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ανέφερε:

" Η οικογένειά μου κι εγώ περάσαμε φανταστικά στη Σύρο και στο LG AegeanBall Festival. Η οργάνωση και η ατμόσφαιρα ήταν εξαιρετική. Διασκεδάσαμε και είχαμε την ευκαιρία να γνωρίσουμε εξαιρετικούς ανθρώπους. Σ’ ευχαριστώ ξανά για την πρόσκληση, Γιώργο. Ήταν ευχαρίστησή μου να είμαι μέρος του event".

Ο Thomas Heurtel ήρθε στην Ελλάδα για τον γάμο του πρώην συμπαίκτη του, Bryant Dunston. Όπως είχε αναφέρει και στο video της ανακοίνωσής του μέσω Twitter: "Αφού η Σύρος είναι τόσο κοντά, πως είναι δυνατόν να χάσω το πιο διάσημο 3×3;!". Και πράγματι, δεν το έχασε! Η ανάρτηση του στο Instagram, μάλιστα, αποδεικνύει πως δεν μετάνιωσε καθόλου την… καθυστέρηση της επιστροφής του στη Βαρκελώνη. Ο Γάλλος guard έγραψε:

" Ευχαριστώ LG AegeanBall Festival που με καλωσορίσατε με αυτόν τον τρόπο. Ήταν μια εξαιρετική εμπειρία. Θα τα ξαναπούμε ίσως το επόμενο καλοκαίρι"!

Οι συναισθηματικοί και μπασκετικοί δεσμοί Ελλάδας – Σερβίας είναι κάτι περισσότερο από γνωστοί στον καθένα. Αυτή η στενή σχέση αποδεικνύεται και για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στο LG AegeanBall Festival. Μετά τον Bogdan Bogdanovic και ο Nicola Kalinic βρέθηκε τη Σύρο για το κορυφαίο 3×3 της Ελλάδας. Ο διεθνής με την Εθνική Σερβίας συνδύασε, μάλιστα, την επίσκεψή του στην «αρχόντισσα» των Κυκλάδων με διακοπές και σε άλλα νησιά του διασημότερου νησιωτικού συμπλέγματος του Αιγαίου. Ο 26χρονος forward δήλωσε μέσω Instagram:

" Το ευχαριστήθηκα στη Σύρο, και τώρα πίσω στη δουλειά"!

Το 2017 το LG AegeanBall Festival καθιερώθηκε ως ένα διεθνής αθλητικός θεσμός, με την συμμετοχή του Bogdan Bogdanovic και του Kyle Hines, αλλά και την απευθείας τηλεοπτική μετάδοσή σου σε τρεις Ηπείρους. Το 2018 η διεθνοποίησή αυτή κατοχυρώθηκε, γεγονός που αποδεικνύεται μέσα από τα σχόλια των τριών διεθνών καλεσμένων μας, τα οποία αποτελούν την καλύτερη διαφήμιση τόσο για το LG AegeanBall Festival, όσο και για τη Σύρο ως τουριστικό προορισμό. Το τι θα συμβεί το 2019 σας αφήνουμε να το φανταστείτε εσείς…

Ο κορυφαίος μπασκετικός "παράδεισος" ήρθε για μείνει και βρίσκεται μόνο στη Σύρο!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ