ΜΠΑΣΚΕΤ

Ο Σλούκας στο Μουσείο της ΧΑΝΘ

Ο Σλούκας στο Μουσείο της ΧΑΝΘ

Ο Κώστας Σλούκας επισκέφτηκε το Μουσείο της ΧΑΝΘ, χαρακτηρίζοντας ως τιμή την παρουσία του σε αυτό. Τι είπε για την Εθνική ομάδα και το επικείμενο Eurobasket.

Στο Μουσείο της ΧΑΝΘ βρέθηκε χθες (6/7) ο Κώστας Σλούκας, ο οποίος είχε τη δυνατότητα να δει από κοντά όλα τα εκθέματα. Ο 25χρονος γκαρντ, που πριν από μερικές ημέρες μεταγράφηκε στη Φενέρμπαχτσε, ξεναγήθηκε από τον Γιωργή Μπουσβάρο, ενώ συνοδευόταν από τον εκπρόσωπό του, Παναγιώτη Καπάζογλου.

" Η ΧΑΝΘ έχει κάνει μια απίστευτη προσπάθεια και μπράβο της. Είναι μεγάλη τιμή να βλέπω και την δική μου φανέλα εδώ μέσα, ιστορικά η ΧΑΝΘ ως μια ομάδα με τόσο μεγάλη παράδοση δικαιούνταν να κάνει αυτό το Μουσείο. Θα πρέπει να ξέρετε πώς το περιβάλλον εδώ δεν μου είναι ξένο, ο πατέρας μου, Γιάννης Σλούκας εργάζονταν στην Χ.Α.Ν.Θ. ως προπονητής στο τμήμα της άρσης βαρών για 15 χρόνια, οπότε αισθάνομαι πως βρίσκομαι σε ένα. οικείο περιβάλλον", δήλωσε αρχικά, για να καταλήξει:

" Αυτή την στιγμή έχω ξεκινήσει προπονήσεις και θα συνεχίσω για τις επόμενες τρεις εβδομάδες μέχρι να ενσωματωθώ στην αποστολή της Εθνικής ομάδας. Μακάρι να πάνε όλα καλά και να φτάσουμε όσο δυνατόν ψηλότερα με την Εθνική στο Ευρωμπάσκετ που έρχεται".

Με το τέλος της ξενάγησης, ο Κώστας Σλούκας έγραψε τις εντυπώσεις του για το Μουσείο στο βιβλίο επισκεπτών και φωτογραφήθηκε με την φανέλα της ΧΑΝΘ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ