ΜΠΑΣΚΕΤ

Ο Γκάλης προσφέρει για φιλανθρωπικό σκοπό τα παπούτσια που φορούσε το 1992-'93

Ο Γκάλης προσφέρει για φιλανθρωπικό σκοπό τα παπούτσια που φορούσε το 1992-'93

Για μία ακόμη φορά, ο Νίκος Γκάλης στέκεται αρωγός στην προσπάθεια του Charity Idols για οικονομική ενίσχυση του αγώνα που κάνει ο μικρός Χριστόφορος για να νικήσει την επάρατη νόσο.

Ο Νίκος Γκάλης αποδεικνύει για μία ακόμη φορά το φιλανθρωπικό πρόσωπό του, στηρίζοντας τον αγώνα ζωής που δίνει ο μικρός Χριστόφορος. Ο θρύλος του ελληνικού αθλητισμού προσφέρει σε δημοπρασία μέσω του Charity Idols ένα ζευγάρι παπούτσια από την εποχή που φορούσε τη φανέλα του Παναθηναϊκού, το 1992-'93.

" Αγαπητοί Φίλοι, σας καλώ να συμμετέχετε στη δημοπρασία του CharityIdols για ένα ζευγάρι φορεμένα δικά μου παπούτσια από την περίοδο 1992 – 1993 όπου συμμετείχα στην ομάδα του Παναθηναϊκού. Με μεγάλη χαρά δέχθηκα πρόσφατα την πρόταση του Giannis Pavlitzoglou ( https://www.facebook.com/giannis.pavlitzoglou ) ο οποίος συμμετείχε εκείνη την χρονιά στις προπονήσεις της ομάδας και του τα είχα δώσει τότε ως ενθύμιο. Καλοσύνη του να αποχωριστεί αυτό το σπάνιο συλλεκτικό ζευγάρι προκειμένου τα έσοδα της δημοπρασίας να βοηθήσουν τον μικρό Χριστόφορο που δίνει στο μακρινό Μεξικό μια πολύ δύσκολη μάχη από όπου ελπίζουμε να βγει νικητής ( https://www.facebook.com/teamchristoforos )", έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, κάνοντας κι αυτός από μέρους του προσπάθεια να ενισχύσει την προσπάθεια που κάνει ο μικρός Χριστόφορος για να νικήσει την επάρατη νόσο.

Ο Γκάλης προσφέρει για φιλανθρωπικό σκοπό τα παπούτσια που φορούσε το 1992-'93

Όσοι θέλουν να "χτυπήσουν" τα παπούτσια του Νίκου Γκάλη από το 1992-'93, δεν έχουν παρά να κάνουν την προσφορά τους στην ιστοσελίδα του Charity Idols .

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ