ΜΠΑΣΚΕΤ

Ο αποχαιρετισμός στον "Ευρω-κόουτς"

Ο αποχαιρετισμός στον "Ευρω-κόουτς"

Έτσι αποχαιρέτησε ο χώρος του αθλητισμού και δη του μπάσκετ τον Κώστα Πολίτη, τον προπονητή της Εθνικής του 1987, τον "Ευρω-κόουτς" της Ελλάδας.

Ελάχιστοι προπονητές στο χώρο του ελληνικού μπάσκετ έχουν συνδεθεί τόσο έντονα με μία αθλητική επιτυχία. Ο Κώστας Πολίτης βρίσκεται στην κορυφή αυτής της λίστας. Ο Κώστας Πολίτης θα είναι για πάντα ο "Ευρω-κόουτς". Ο προπονητής της εθνικής ομάδας του 1987. Ο άνθρωπος που καθοδήγησε την ομάδα που έβγαλε όλη την Ελλάδα στους δρόμους πριν από 31 χρόνια.

Οι αντιδράσεις, λοιπόν, μετά το άκουσμα της είδησης του θανάτου του , ήταν πολλές. Διαβάστε πως αποχαιρέτησαν μέσω των social media τον "Ευρω-κόουτς" η αθλητική και η μπασκετική κοινότητα. Και όχι μόνο...

Ο Κώστας Τσαρτσαρής μέσω Instagram είπε το δικό του "αντίο" γράφοντας πως "δεν εξελίσσεται πολύ καλά το 2018 για την μπασκετική οικογένεια... Απανωτά τα χτυπήματα, με τελευταίο έναν άνθρωπο, ο οποίος πρώτα με σήκωσε από τον καναπέ και με έβαλε στα γήπεδα του μπάσκετ, και μετά με έφερε από την άσημη Ισλανδία και με έβαλε κατευθείαν στην Α1 με τη Νήαρ Ηστ. Σε ευχαριστώ πολύ coach και ο θεός να σε αναπαύσει... Εύχομαι να είναι το τελευταίο άσχημο μαντάτο για πολλά χρόνια ακόμα... #eurocoach #rip"









Photo credits: Eurokinissi
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ