ΜΠΑΣΚΕΤ

Μίσσας: "Να βρούμε ρυθμό στην επίθεση"

Μίσσας: "Να βρούμε ρυθμό στην επίθεση"

Η αυλαία του Eurobasket Νέων Ανδρών ανοίγει την Τρίτη (8/7) και ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Κώστας Μίσσας, μιλά για την Εθνική και τους στόχους της.

H Εθνική Νέων Ανδρών είναι προς της εκκίνησης του Eurobasket (8/7-20/7), το οποίο θα διεξαχθεί στην Κρήτη, με τον Κώστα Μίσσα να εξηγεί τι θέλουμε (ως έθνος) και πού... πάμε.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στον Sentra 103,3:

Για τον τραυματισμό του Παπαπέτρου: "Σε ένα δευτερόλεπτο γύρισε το πόδι του. Το ευχάριστο για το παιδί είναι πως δεν έχει κάτι σοβαρό. Είναι φυσικά λίγο δύσκολο να προλάβει τα πρώτα ματς και ελπίζουμε να πάμε καλά για να τον έχουμε στη δεύτερη φάση".

Για το επίπεδο της διοργάνωσης: "Τις ομάδες τις ξέρουμε πολύ καλά και από τις πιο μικρές ηλικίες. Υπάρχουν αρκετές ισχυρές ομάδες και με παίκτες που είναι πολύ έμπειροι, παίζουν ήδη σε επαγγελματικές ομάδες. Θα είναι ένα ανταγωνιστικό πρωτάθλημα".

Για την ελληνική ομάδα: "Είχαμε αρκετά προβλήματα στην προετοιμασία μας. Αγραβάνης, Παπαπέτρου Χριστοδούλου χρειάστηκαν μέρες να ενσωματωθούν κι εκεί που βρίσκαμε ρυθμό ήρθε το σοκ με τον τραυματισμό του Παπαπέτρου. Είναι μια απώλεια που όμως, μπορούμε να την κάνουμε υπέρ μας και να γίνουμε πιο σκληροί".

Για τον στόχο της εθνικής: "Θα δούμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Θα πάμε βήμα - βήμα. Στα δύο πρώτα ματς αντιμετωπίζουμε δύσκολες ομάδες (Λιθουανία, Λετονία). Γενικά υπάρχουν 6-7 ομάδες που είναι πολύ καλές όπως η Ισπανία, η Γαλλία, η Τουρκία, η Κροατία, η Λιθουανία, η Σερβία... Είναι ομάδες «γεμάτες», με αρκετό ταλέντο".

Για την κατάσταση της ελληνικής ομάδας: "Χρειάζεται να βρούμε ρυθμό στην επίθεση. Έχουμε κάποιες δυσκολίες στην επίθεση, ενώ αντίθετα στην άμυνα με διάφορους τρόπους βρίσκουμε άκρη".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ