ΜΠΑΣΚΕΤ

"Κώστα, κράτα γερά"

"Κώστα, κράτα γερά"

Στο πλευρό του Κώστα Κατσούλη, του φιλάθλου του Εθνικού που τραυματίστηκε σοβαρά στο γήπεδο της Αλικαρνασσού, βρίσκεται και η ομάδα μπάσκετ του πειραιώτικου συλλόγου

Η κοινή γνώμη παρακολουθεί συγκλονισμένη ακόμα ένα γεγονός που αμαυρώνει τον ελληνικό αθλητισμό. Ο φίλαθλος του Εθνικού, Κώστας Κατσούλης τραυματίστηκε σοβαρά στο γήπεδο της Αλικαρνασσού εκεί όπου είχε πάει για να παρακολουθήσει την αγαπημένη του ομάδα με τον Ηρόδοτο. Η ομάδα μπάσκετ του Εθνικού εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία εκφράζει την συμπαράστασή της, ενώ εύχεται ο άτυχος φίλαθλος να κερδίσει την μάχη ζωής που δίνει.

Η ανακοίνωση αναφέρει

" Η ομάδα μπάσκετ του Εθνικού ΟΦΠΦ εκφράζει τις θερμότερες ευχές της για πλήρη και ταχεία ανάρρωση του φιλάθλου μας Κώστα Κατσούλη ο οποίος δέχτηκε άνανδρη επίθεση από οπαδούς του Ηρόδοτου στην πρεμιέρα του Πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής στο γήπεδο της Αλικαρνασσού. Ευχόμαστε να βγει νικητής από αυτή τη μάχη και να επιστρέψει γρήγορα κοντά στους δικούς του ανθρώπους και στα γήπεδα.

Κώστα κράτα γερά, είσαι παλικάρι και θα τα καταφέρεις. Προσευχόμαστε για σένα, τα αδέλφια σου Βασίλης, Δημήτρης, Μάνος…".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ