ΜΠΑΣΚΕΤ

Κεραμιδάς: "Άγνωστη η Ελβετία"

Κεραμιδάς: "Άγνωστη η Ελβετία"
Κεραμιδάς INTIME SPORTS

Στη μάχη των προκριματικών του Ευρωμπάσκετ 2017 μπαίνει αύριο Σάββατο (21/11) η Εθνική Γυναικών, καθώς στις 17:00 (ΕΡΤ2) θα αντιμετωπίσει την Ελβετία στο Κλειστό Γυμναστήριο «Τάσος Καμπούρης» της Χαλκίδας θέλοντας να πάρει τη νίκη που θα την φέρει πιο κοντά στην πρόκριση.

Η Εθνική Γυναικών μπαίνει αύριο Σάββατο (21/11) στη μάχη των προκριματικών του Ευρωμπάσκετ 2017, καθώς στις 17:00 (ΕΡΤ2) θα αντιμετωπίσει την Ελβετία στο Κλειστό Γυμναστήριο «Τάσος Καμπούρης» της Χαλκίδας θέλοντας να πάρει τη νίκη που θα την φέρει πιο κοντά στην πρόκριση.

Η Αγγελική Νικολοπούλου έμεινε εκτός αποστολής για το αυριανό παιχνίδι με την Ελβετία, όπως ανακοινώθηκε μετά το τέλος της απογευματινής προπόνησης. Η πλέι μέικερ του Πρωτέα Βούλας παραμένει, ωστόσο, στη διάθεση του ομοσπονδιακού προπονητή Κώστα Κεραμιδά εν όψει του δεύτερου αγώνα για τα προκριματικά του Ευρωμπάσκετ 2017 που θα γίνει την Τετάρτη στην πόλη Ρούσε της Βουλγαρίας.

Η Εθνική είναι απόλυτα έτοιμη για το πρώτο και ιδιαίτερα κρίσιμο παιχνίδι ολοκληρώνοντας το απόγευμα την προετοιμασία της. Όλες οι αθλήτριες είναι στη διάθεση του Κώστα Κεραμιδά, ο οποίος στην τελευταία προπόνηση έδωσε οδηγίες πάνω στην τακτική που θα πρέπει να ακολουθήσει η ομάδα.

«Η Ελβετία είναι μια άγνωστη και συνάμα νέα ομάδα. Δεν έχουμε κάποια εικόνα από την αντίπαλό μας και γι’ αυτό το λόγο το παιχνίδι γίνεται επικίνδυνο. Το ευχάριστο είναι ότι αρχίζουμε τις υποχρεώσεις μας εντός έδρας και αυτό θα μας βοηθήσει ψυχολογικά να εμφανιστούμε όσο γίνεται καλύτεροι στο γήπεδο. Περιμένουμε τη βοήθεια των φιλάθλων να μας στηρίζουν στην προσπάθεια που θα κάνουμε», ήταν τα λόγια του ομοσπονδιακού προπονητή Κώστα Κεραμιδά που συμπλήρωσε αναφορικά με την αυριανή αντίπαλο. «Η ελβετική λίγκα μπορεί να στηρίζεται σε ξένες παίκτριες, έχουν όμως και καλές αθλήτριες και αυτοί και θα πρέπει να προσέξουμε ιδιαίτερα τον αγώνα. Σίγουρα η δική μας απόδοση θα παίξει καθοριστικό ρόλο αν και η προετοιμασία μας ήταν περιορισμένη».

Εν τω μεταξύ το μεσημέρι έφτασε στη Χαλκίδα η αποστολή της Εθνικής Ελβετίας και το απόγευμα προπονήθηκε στο Κλειστό Γυμναστήριο «Τάσος Καμπούρης».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ