ΜΠΑΣΚΕΤ

Καλάθι αλά... Γκάλης από τον Καραγκούνη

ÅÊÄÇËÙÓÇ "NICK GALIS HALL OF FAMOUS GAME" (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: ÌÁÑÊÏÓ ×ÏÕÆÏÕÑÇÓ / EUROKINISSI)
ÅÊÄÇËÙÓÇ "NICK GALIS HALL OF FAMOUS GAME" (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: ÌÁÑÊÏÓ ×ÏÕÆÏÕÑÇÓ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Γιώργος Καραγκούνης έκανε επίδειξη... τεχνικής στο φιλικό προς τιμήν του Νίκου Γκάλη, με το καλάθι που έβαλε ένα λεπτό πριν από το τέλος να είναι κόπια αυτών που έκαναν διάσημο τον "Γκάνγκσερ" σε όλο τον πλανήτη!

Το φιλικό προς τιμήν του Νίκου Γκάλη συγκέντρωσε πλήθος κόσμου και προσωπικοτήτων από τον χώρο του αθλητισμού στο κλειστό του Αγίου Θωμά, με τον Γιώργο Καραγκούνη να κλέβει την παράσταση. Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής ξεχώρισε για τις μπασκετικές του ικανότητες, σκοράροντας τα δύο πρώτα καλάθια της ομάδας του.

Δεν έμεινε όμως εκεί, αφού στη συνέχεια έκανε πολλά περισσότερα. Τον είδαμε να πιέζει την μπάλα, να σκοράρει για τρεις (με ταμπλό, βέβαια) και να προσφέρει την πιο θεαματική φάση της βραδιάς, με το λέι απ που πέτυχε λίγο πριν από το τέλος. Κι αυτό γιατί πήρε την back door πάσα από τον Χρήστο Χολίδη στον αιφνιδιασμό και σκόραρε για δύο πόντους, κάνοντας σπάσιμο μέσης στον αέρα.

Όπως ήταν αναμενόμενο, ο κόσμος που βρισκόταν στο γήπεδο τον αποθέωσε, με τον ίδιο να χαμογελά, αλλά ταυτόχρονα να δείχνει εξαιρετικά άνετος στο παρκέ.

ÅÊÄÇËÙÓÇ "NICK GALIS HALL OF FAMOUS GAME" (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: ÈÁÍÁÓÇÓ ÄÇÌÏÐÏÕËÏÓ / EUROKINISSI)
ÅÊÄÇËÙÓÇ "NICK GALIS HALL OF FAMOUS GAME" (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: ÈÁÍÁÓÇÓ ÄÇÌÏÐÏÕËÏÓ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ