ΜΠΑΣΚΕΤ

Για το δύο στα δύο η Εθνική Γυναικών στη Βουλγαρία

Για το δύο στα δύο η Εθνική Γυναικών στη Βουλγαρία
Εθνική Γυναικών

Πανέτοιμη για το παιχνίδι της Τετάρτης (25/11, 18:00) με τη Βουλγαρία για τα προκριματικά του Ευρωμπάσκετ 2017 είναι η Εθνική Γυναικών ενώ ο Κώστας Κεραμιδάς ζήτησε συγκέντρωση και στάθηκε στην απουσία της Σπανού (VIDEO)

Η Εθνική Γυναικών είναι πανέτοιμη για το παιχνίδι της Τετάρτης (25/11, 18:00) με τη Βουλγαρία για τα προκριματικά του Ευρωμπάσκετ 2017, με τον Κώστα Κεραμιδά να έχει ξεχωρίσει την Κουίν που παίζει στη Νάπολι και έχει θητεία και στο WNBA.

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα θα αγωνιστεί στο επιβλητικό "Μπούλστραντ Αρίνα" της πόλης Ρούσε και θα επιδιώξει τη δεύτερη της νίκη στον όμιλο που ακολούθως θα της ανοίξει διάπλατα το δρόμο για την πρόκρισή της στην τελική φάση. Μια εκτός έδρας επιτυχία άλλωστε θα είναι ό,τι καλύτερο για το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα που θέλει να δώσει το "παρών" σε ένα ακόμη μεγάλο ευρωπαϊκό ραντεβού. Το απόγευμα της Τρίτης η Εθνική μας έκανε την πρώτη της προπόνηση στο Μπούλστραντ Αρίνα με τις παίκτριες να είναι αποφασισμένες για ένα θετικό αποτέλεσμα στο αυριανό παιχνίδι.

Ο ομοσπονδιακός προπονητής Κώστας Κεραμιδάς αναφερόμενος στο επικείμενο ραντεβού είπε πως: "Είμαστε έτοιμοι. Ο χρόνος προετοιμασίας ήταν μικρός, μόνο δύο μέρες. Βέβαια τον ίδιο χρόνο είχε και η Βουλγαρία. Το μόνο που προλάβαμε ήταν να συλλέξουμε κάποιες πληροφορίες από τον αγώνα με τη Ρωσία και κάποια ιδιαίτερα χαρακτηριστικά των παικτριών που παίζουν στην Ευρώπη.

Είναι μια ομάδα που ταιριάζει σε μας και παίζουν με πρόσωπο στο καλάθι οι περισσότερες ακόμα και οι ψηλές τους παίκτριες. Στηρίζονται σε μια νατουραλιζέ αθλήτρια, την Κουίν που παίζει στη Νάπολι και έχει θητεία και στο WNBA και στην Ιβάνοβα που αγωνίζεται στο ισπανικό πρωτάθλημα.

Η Βουλγαρία έχασε με μεγάλη διαφορά από τη Ρωσία, αλλά αυτό δεν θα πρέπει να μας ξεγελάει. Είχαν χαμηλά ποσοστά, τα οποία δεν θα είναι τα ίδια στο αυριανό παιχνίδι. Το γήπεδο θα γεμίσει αύριο και η αποστολή μας γίνεται δυσκολότερη, καθώς λείπει η Σπανού λόγω τραυματισμού. Αν μείνουμε συγκεντρωμένοι έχουμε πολλές πιθανότητες να κερδίσουμε. Έχει να κάνει πολύ με τη δική μας απόδοση η έκβαση του αγώνα".

Στο άλλο παιχνίδι 6ουομίλου η Ελβετία στις 21:00 φιλοξενήσει τη Ρωσία.

Ο Κώστας Κεραμιδάς στο κανάλι της ΕΟΚ στο Youtube

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ