ΜΠΑΣΚΕΤ

Φώτσης: "Δεν υπάρχει μεγαλύτερη τιμή..."

ΠΡΩΤΗ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΟΥ ΗΛΥΣΙΑΚΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΩΝΗ ΦΩΤΣΗ  (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
ΠΡΩΤΗ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΟΥ ΗΛΥΣΙΑΚΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΩΝΗ ΦΩΤΣΗ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Αντώνης Φώτσης μίλησε για την απόφαση του Δήμου Ζωγράφου να δώσει το όνομά του στο κλειστό των Ιλισίων, κάνοντας λόγο για τιμή, συγκίνηση και υπερηφάνεια.

Η είδηση της μετονομασίας του κλειστού των Ιλισίων σε "Αντώνης Φώτσης" ήρθε ξαφνικά, αλλά είναι ενδεικτική του σεβασμού με τον οποίο περιβάλλει ο Δήμος Ζωγράφου τον άλλοτε διεθνή φόργουορντ. Το γήπεδο στο οποίο έκανε τα πρώτα του αθλητικά βήματα είναι κι αυτό στο οποίο "γράφει" τα τελευταία μέτρα της καριέρας του, κάτι που συνεπάγεται το ανάλογο συναισθηματικό δέσιμο.

"Έπειτα από αρκετή σκέψη αποφάσισα ότι ήλθε η στιγμή να γράψω τους τίτλους τέλους της επαγγελματικής διαδρομής. Για μένα, όμως, το μπάσκετ δεν τελειώνει εδώ. Θα συνεχίσω να το κάνω σε ερασιτεχνικό επίπεδο και έτσι αποφάσισα να αγωνιστώ φέτος στον Ηλυσιακό, την ομάδα που με ανέδειξε και έχει συνδεθεί στο παρελθόν και με τον πατέρα μου", δήλωσε αρχικά ο "Μπάτμαν" για την επιστροφή του στον Ηλυσιακό, για να συνεχίσει αναφερόμενος στην απόφαση του Δήμου Ζωγράφου να δώσει το όνομά του στο κλειστό των Ιλισίων:

" Ευχαριστώ πολύ. Νιώθω πολύ μεγάλη συγκίνηση και υπερηφάνεια. Δεν υπάρχει μεγαλύτερη τιμή για έναν αθλητή από το να συνεχίσει το όνομα του. Θα είναι χαρά μου να βλέπω το γήπεδο να γεμίζει από παιδιά που θέλουν να ασχοληθούν με το άθλημα. Άλλωστε ένα από τους λόγους που επέστρεψα στη γειτονιά μου είναι για να έρθω σε επαφή με τα νέα παιδιά και αν μπορώ να τους μεταδώσω την αγάπη μου για το μπάσκετ".

Μάλιστα, όπως έγινε γνωστό, το επόμενο διάστημα θα διεξαχθεί φιλικός αγώνας προς τιμήν του στο γήπεδο, κατά την επίσημη μετονομασία του σε "Αντώνης Φώτσης".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ