ΜΠΑΣΚΕΤ

Επιστροφή για Σαλούστρο σε Ελλάδα ή Κύπρο

Επιστροφή για Σαλούστρο σε Ελλάδα ή Κύπρο
Σαλούστρος INTIME SPORTS

Ο Χρήστος Σαλούστρος είναι έτοιμος για την επιστροφή του στην δράση με επιλογή του να είναι η Basket League ΣΚΡΑΤΣ ή να μετακομίσει στην Κύπρο για λογαριασμό της ΕΘΑ του Γιώργου Σκαραφίγκα.

Μετά την λύση του συμβολαίου του με τον ΠΑΟΚ ο Χρήστος Σαλούστρος είναι έτοιμος για την επιστροφή του στην δράση με επιλογή του να είναι η Basket League ΣΚΡΑΤΣ ή να μετακομίσει στην Κύπρο για λογαριασμό της ΕΘΑ του Γιώργου Σκαραφίγκα.

Ο 25χρονος γκαρντ/φόργουορντ αποτελεί μία από τις βασικές επιλογές του Έλληνα νέου τεχνικού της ΕΘΑ που δείχνει αποφασισμένος να τον πάρει μαζί του στη Μεγαλόνησο για να συνεχίσει την καριέρα του μέχρι το τέλος της αγωνιστικής περιόδου.

Ο Σαλούστρος δείχνει αποφασισμένος μέσα στο επόμενο διήμερο, στη διάρκεια του Σαββατοκύριακου, να αποφασίσει για τη νέα του ομάδα μετά από τον ΠΑΟΚ. Το ερώτημα που καλείται να απαντήσει ο ίδιος είναι αν θα παραμείνει στην Basket League ΣΚΡΑΤΣ ή αν θα μετακομίσει στην Κύπρο.

Ο πρώην παίκτης του ΠΑΟΚ εκτός από την κρούση της ΕΘΑ γνωρίζει για το ενδιαφέρον τριών ομάδων από την Basket League ΣΚΡΑΤΣ. Πρόκειται για τους Λαύριο, Αρκαδικό και Κηφισιά με το Λαύριο να δείχνει να έχει το προβάδισμα. Κάτι που έχει να κάνει ότι προτεραιότητα για τους Αρκαδικό και Κηφισιά τη στιγμή αυτή είναι η απόκτηση ενός Αμερικανού σκόρερ.

Το αν ο Σαλούστρος θα συνεχίσει ή όχι την καριέρα του στο Λαύριο θα φανεί το αργότερο μέχρι την Δευτέρα που ακολουθεί. Πάντως αξίζει να σημειωθεί ότι εκτός από το ενδιαφέρον που έχει από την Κύπρο και την ΕΘΑ προ ημερών υπάρχει ενδιαφέρον και από την σουηδική Νόρκεπινγκ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ