ΕΟΚ

Βασιλακόπουλος: "Στόχος να επικρατήσει το δίκαιο"

Βασιλακόπουλος: "Στόχος να επικρατήσει το δίκαιο"

Ο Γιώργος Βασιλακόπουλος μεταξύ άλλων είπε στο έκτακτο Δ.Σ. της ΕΟΚ, το οποίο συνεδρίασε μετά τη μείωση των επιχορηγήσεων πώς "ο αγώνας ξεκινάει άμεσα, αλλά δεν θα έχει ακραίες ενέργειες".

Δυσαρέσκεια επικρατεί στην ΕΟΚ μετά την ανακοίνωση της ΓΓΑ για τις επιχορηγήσεις , οι οποίες είναι μειωμένες συνολικά κατά 50% σε όλες τις ομοσπονδίες σε σχέση με τον προϋπολογισμό των προηγούμενων ετών.

Το διοικητικό συμβούλιο, λοιπόν της ΕΟΚ συνεδρίασε εκτάκτως σήμερα (14/3), με τον πρόεδρο, Γιώργο Βασιλακόπουλο να τονίζει πώς " ο αγώνας ξεκινάει άμεσα, αλλά δεν θα έχει ακραίες ενέργειες".

" Δε θα γίνουμε αιχμάλωτοι των προθέσεων και των πολιτικών που εφαρμόζει η Πολιτεία. Δεν πρόκειται να δημιουργήσουμε χρέη, αλλά θα δώσουμε αγώνα στον οποίο πιστεύω ότι θα βρούμε πολλούς συμπαραστάτες, προκειμένου να μην αφήσουμε τον ελληνικό αθλητισμό να πέσει στο βάραθρο που τον οδηγούν.

Ο αγώνας ξεκινάει άμεσα, αλλά δεν θα έχει ακραία φαινόμενα. Θα είναι δυνατός, με στόχο να επικρατήσει το δίκαιο, αλλά σε καμία περίπτωση δεν θα προσωρήσουμε σε ακραίες ενέργειες που θα πλήξουν κυρίως το άθλημά μας, αλλά και την ενότητα του αθλητικού κινήματος και την εικόνα του προς την κοινωνία", είπε μεταξύ άλλων ο Γιώργος Βασιλακόπουλος.

TAGS ΕΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ