ΕΟΚ

Βασιλακόπουλος: "Έχω στο μυαλό μου τον επόμενο προπονητή της Εθνικής"

Ο πρόεδρος της ΕΟΚ μίλησε σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης για την επανεκλογή του και τον επόμενο προπονητή της Εθνικής ομάδας ο οποίος... μπορεί να έχει περάσει και στο παρελθόν από τον πάγκο της.

Συνέντευξη σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης παραχώρησε ο πρόεδρος της ΕΟΚ Γιώργος Βασιλακόπουλος ο οποίος μιλώντας στον Arena fm 89,4 αναφέρθηκε στην εκλογή του και πάλι ως πρόεδρος, μίλησε για την wild card αλλά και την Εθνική Ελλάδος και τον επόμενο προπονητή της λέγοντας πως κάτι έχει στο μυαλό του.

Ο πρόεδρος της ΕΟΚ Γιώργος Βασιλακόπουλος μεταξύ άλλων τόνισε:

"Αποδεικνύει το αποτέλεσμα των εκλογών, την καλή σχέση που έχει η διοίκηση Ομοσπονδία με τη βάση, το σύνολο των σωματείων. Είναι ένα κουράγιο για να συνεχίσουμε στην ίδια κατεύθυνση που έχει ανεβάσει το μπάσκετ σε παγκόσμιο επίπεδο".

Και συνεχίζει λέγοντας: "Είναι σημαντικό πως προστατεύεις την εγχώρια αθλητική παραγωγή. Βλέπετε τι γίνεται στο ποδόσφαιρο που δεν έγινε αυτό. Το μπάσκετ είναι αυτοί οι εργάτες του αθλήματος που δουλεύουν για το μπάσκετ σε κάθε άκρη της Ελλάδας κάτω από αντίξοες συνθήκες και δεν τους αλλάζω".

Σε ερώτηση για τον Φασούλα υποστήριξε:
"Ο Φασούλας έχει προσφέρει πολλά και γι’ αυτό και τον τιμήσαμε. Έχουμε άριστη σχέση και είναι καθημερινά στην Ομοσπονδία".

Για τον wild card είπε:
"Με τη Wild cart θα δούμε τα συν και πλην της κάθε υποψηφιότητας. Θέλουμε να έχουν κόσμο τα γήπεδα. Η επιτροπή από ΕΟΚ και ΕΣΑΚΕ θα αποφασίσει".

Για τον κόουτς της Εθνικής απάντησε:
"Τον κόουτς της Εθνικής θα τον συζητήσουμε. Έχω κάτι στο μυαλό μου. Μπορεί να είναι και κάποιος που έχει ξαναδουλέψει στην Εθνική. Δεν αποκλείουμε τίποτα. Όταν θα έρθει η ώρα θα τα πούμε".

TAGS ΕΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ