ΕΟΚ

Το Ευρωμπάσκετ πάει... Ηράκλειο

Το Ευρωμπάσκετ πάει... Ηράκλειο

Η πλατεία Ελευθερίας και το κλειστό γυμναστήριο "Δύο Αοράκια" στο Ηράκλειο θα φιλοξενήσουν την προσεχή Τετάρτη (23/6) το τρόπαιο του Ευρωμπάσκετ στο πλαίσιο του TrophyTour που διοργανώνει η FIBAEurope

Το τρόπαιο του Ευρωμπάσκετ συνεχίζει το ταξίδι του στην Ευρώπη και επόμενος σταθμός θα είναι το Ηράκλειο. Στις 23 Ιουνίου οι κρητικοί φίλαθλοι θα έχουν την ευκαιρία να φωτογραφηθούν με το βαρύτιμο τρόπαιο που τόσα πολλά θυμίζει στους Έλληνες φίλους του μπάσκετ.

Η ανακοίνωση της ΕΟΚ για τα σημεία που θα βρίσκεται το τρόπαιο αναφέρει:

" Το τρόπαιο παραδίδεται στα χέρια του αρχηγού και αυτός με τη σειρά του το σηκώνει ψηλά. Είναι η στιγμή που θα φωτογραφηθεί περισσότερο.

Το βαρύτιμο τρόπαιο θα σφραγίσει στις 20 Σεπτεμβρίου στη Λιλ την κορυφαία ομάδα της Ευρώπης για το 2015. Οι φίλοι του μπάσκετ θα έχουν την ευκαιρία να βρεθούν κοντά σε αυτό το σύμβολο του Ευρωπαϊκού μπάσκετ πολύ νωρίτερα. Και συγκεκριμένα στις 23 Ιουνίου, στο Ηράκλειο.

Το τρόπαιο του Ευρωμπάσκετ που έχει σφραγίσει δύο από τις μεγαλύτερες στιγμές του ελληνικού αθλητισμού με τον Παναγιώτη Γιαννάκη να το σηκώνει ψηλά το 1987 και τον Μιχάλη Κακιούζη το 2005, κάνει τη δική του στάση στην Κρήτη, στο πλαίσιο του TrophyTour που διοργανώνει η FIBAEurope. Η παρουσίαση θα γίνει στο Δημαρχείο Ηρακλείου, στις 23 Ιουνίου στις 12.00. Φίλαθλοι μικροί και μεγάλοι θα έχουν την ευκαιρία για μια πρώτη... γνωριμία μαζί του στην Πλατεία Ελευθερίας από τις 13.00 ως τις 14.00. Το απόγευμα, από τις 18.00, θα «μετακομίσει» σε πιο... οικείο για αυτό έδαφος, στο Κλειστό Γυμναστήριο Ηρακλείου στα Δύο Αοράκια.

Συγκεκριμένα στο χώρο μεταξύ των θυρών 3 και 4. Εκεί θα μπορούν όσοι θέλουν να δουν και να φωτογραφηθούν με το τρόπαιο που έχουν πιάσει στα χέρια τους θρύλοι του Παγκοσμίου Μπάσκετ, αλλά και μπροστά από έναν «τοίχο» με όλη την ιστορία του Ευρωμπάσκετ! Όλα αυτά λίγο πριν το τζάμπολ της αναμέτρησης Ελλάδα-ΗΠΑ (20.30), σε έναν αγώνα προοίμιο του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος U19 που φιλοξενεί η πόλη από τις 27 Ιουνίου ως τις 5 Ιουλίου.

Σας περιμένουμε λοιπόν στην Πλατεία Ελευθερίας και στο Κλειστό Γυμναστήριο «Δύο Αοράκια»"

TAGS ΕΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ