ΕΟΚ

"Τα αποτελέσματα των αρχαιρεσιών της ΕΟΚ είναι νόμιμα και ισχυρά"

"Τα αποτελέσματα των αρχαιρεσιών της ΕΟΚ είναι νόμιμα και ισχυρά"

Ανακοίνωση με την οποία δίνει απαντήσεις σχετικά με τη νομιμότητα των αποτελεσμάτων των εκλογών, εξέδωσε η ελληνική ομοσπονδία καλαθοσφαίρισης.

Πριν από μερικές ημέρες, ο Βασίλης Ντάκουρης αναφέρθηκε εκτενώς στα αποτελέσματα των εκλογών της ΕΟΚ και ζήτησε αυτά να δημοσιοποιηθούν. Σήμερα (08/01), ενημέρωσε πως εκδόθηκε εισαγγελική παραγγελία -η οποία υπογράφεται από τον Κωνσταντίνο Σιμιτζόγλου Εισαγγελέα Πρωτοδικών (σ.σ. και Αθλητικό Εισαγγελέα)- για να χορηγηθούν τα αντίγραφα των πρακτικών της εκλογοαπολογιστικής γενικής συνέλευσης και της εφορευτικής επιτροπής της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης.

Στη συνέχεια, πήρε θέση μέσω ανακοίνωσης η ΕΟΚ, που ξεκαθάρισε: " Προς αποφυγή δημιουργίας εντυπώσεων τις οποίες κάποιοι… άτεχνα επιδιώκουν, ενημερώνουμε όσους το αγνοούν ότι τα αποτελέσματα των αρχαιρεσιών της Ε.Ο.Κ. της 4ης Σεπτεμβρίου 2016, είναι νόμιμα και ισχυρά και έχουν επικυρωθεί και υπογραφεί από δύο Τακτικούς Δικαστές, αντιπροσώπους στην διαδικασία. Επ’ αυτών ουδεμία αντίρρηση ή, αμφιβολία ή, ένσταση κατά του κύρους υπήρξε στο διάστημα των έξι επόμενων μηνών, όπως παρέχεται το δικαίωμα από τον αστικό κώδικα".

TAGS ΕΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ