ΕΟΚ

Στη Νάουσα οι Παίδες

Στη Νάουσα οι Παίδες

Από τη Νάουσα συνεχίζεται την προετοιμασία της Εθνικής Παίδων με τον κόουτς Τούφα να βλέπει με ανακούφιση κάποιους από τους τραυματίες να επιστρέφουν

Η Εθνική Παίδων βρίσκεται στη Νάουσα, όπου συνεχίζει την προετοιμασία της ενόψει της συμμετοχής στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα U16 που θα πραγματοποιηθεί στη Λιθουανία.

Ο ομοσπονδιακός προπονητής, Νίκος Τούφας, βλέπει κάποια από τα προβλήματα που ταλαιπώρησαν την ομάδα να λύνονται, μετρώντας περισσότερους παίκτες πλέον στις προπονήσεις. Ο Κώστας Καμπουρίδης, ο οποίος είχε υποστεί θλάση στο γαστροκνήμιο, λίγες μέρες πριν το ταξίδι στο Βόλο και τη συμμετοχή στο Διεθνές Τουρνουά στο ΚΓ Νέας Ιωνίας, έχει επιστρέψει, όπως και οι Αριστοτέλης Μέλιος και Πάνος Βίρλας, οι οποίοι ήταν αδιάθετοι.

Ο Δημήτρης Μωραϊτης, ο οποίος είχε υποστεί διάστρεμμα στην τελευταία προπόνηση πριν την έναρξη του τουρνουά, ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα, ενώ ο Κωνσταντίνος Βλαγκόγιας, ο οποίος είχε υποστεί επίσης διάστρεμμα στην αναμέτρηση με τη Βουλγαρία, πάτησε κι αυτός παρκέ.

Επόμενο ραντεβού αγωνιστικά για την Εθνική Παίδων είναι τα φιλικά με την Κροατία, τα οποία θα διεξαχθούν στις 24 και 25 Ιουλίου στο ΟΑΚΑ.

TAGS ΕΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ