ΕΟΚ

Προετοιμάζεται για το Παγκόσμιο η U17

Προετοιμάζεται για το Παγκόσμιο η U17

Το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της U17 είναι προ των πυλών (8-16/8) και η Εθνική ξεκινά την προετοιμασία της στη Νάουσα. Ποιες είναι οι προτεραιότητες, για τον Δημήτρη Παπανικολάου.

Για τη Νάουσα αναχώρησε το πρωί της Παρασκευής (4/7) η Εθνική U17, όπου θα ξεκινήσει την προετοιμασία της ενόψει του Παγκοσμίου Κυπέλλου στο Ντουμπάι (8-16/8). Ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Δημήτρης Παπανικολάου τόνισε πως στόχος είναι να δοθούν εμπειρίες στους 16 εκλεκτούς, οι οποίες θα τους βοηθήσουν στη μετέπειτα καριέρα τους.

"Ξεκινάμε το πρώτο στάδιο που περιλαμβάνει φυσική κατάσταση και την εκμάθηση της φιλοσοφίας μας. Κάποια παιδιά λείπουν και θα τα έχουμε κατευθείαν λίγες ημέρες πριν το πρωτάθλημα. Αυτό είναι ένα πρόβλημα, αλλά έχει ξανασυμβεί", ανέφερε, αρχικά ο Παπανικολάου και συνέχισε: "Στόχος μας σε αυτή τη φάση είναι να περάσουμε στους παίκτες τη φιλοσοφία μας και να τους δώσουμε εμπειρίες που θα είναι χρήσιμες στην καριέρας τους. Οσον αφορά στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα συμμετέχουν καλές ομάδες. Για παράδειγμα το πρώτο παιχνίδι για μας είναι με την Αμερική που είναι και το φαβορί της διοργάνωσης. Πάμε βήμα βήμα την προσπάθειά μας".

TAGS ΕΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ