ΕΟΚ

Πρεμιέρα στο Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα για τις Νεανίδες

Πρεμιέρα στο Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα για τις Νεανίδες

Στη μάχη του Πανευρωπαϊκού πρωταθλήματος Α΄ κατηγορίας στην Πορτογαλία ρίχνεται την Πέμπτη (17/7) η Εθνική Νεανίδων, με τον κόουτς, Ευριπίδη Μελετιάδη, να τονίζει πως στόχος είναι η παραμονή στην κατηγορία.

Την Τετάρτη (17/7) ξεκινούν οι αγωνιστικές υποχρεώσεις της Εθνικής ομάδας των Νεανίδων για την Α' κατηγορία του Πανευρωπαϊκού πρωταθλήματος στην πόλη Οπόρτο της Πορτογαλίας . Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα συμμετέχει στον Β' όμιλο με αντιπάλους το Βέλγιο, τη Λιθουανία και τη Σερβία. Στον πρώτο αγώνα η Εθνική αντιμετωπίζει το Βέλγιο (17/7 στις 22:45).

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Ευριπίδης Μελετιάδης, στο τέλος της προετοιμασίας φάνηκε ικανοποιημένος κυρίως για την έλλειψη τραυματισμών. Ο προπονητής σε δηλώσεις του μίλησε τόσο για τον αγώνα της πρεμιέρας κόντρα στο Βέλγιο όσο και για τους στόχους της ομάδας.

Αναλυτικά όλα όσα δήλωσε:

"Είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Το Βέλγιο απαρτίζεται από παίκτριες που είχα καταλάβει τη 4η θέση πριν δυο χρόνια στη κατηγορία των Κορασίδων. Είναι μια ιδιαίτερα δυνατή ομάδα με ομοιογένεια αφού είναι πολλά χρόνια μαζί. Πρώτος μας στόχος είναι η παραμονή στη Α΄ Κατηγορία. Γνωρίζουμε ότι θα έχουμε δύσκολο έργο αλλά θα παλέψουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά".

Αναλυτικά το πρόγραμμα της Εθνικής Ομάδα των Νεανίδων:

17/7 με Βέλγιο (22.45)

18/7 με Λιθουανία (20.30)

19/7 με Σερβία (22.45)

TAGS ΕΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ