ΕΟΚ

Οι κλήσεις της Εθνικής Παίδων

Οι κλήσεις της Εθνικής Παίδων

Δεκάξι είναι οι νεαροί αθλητές που κλήθηκαν στην προετοιμασία της Εθνικής Παίδων για το ερχόμενο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα (8-16/8, Nτουμπάι). Δείτε ποιοι είναι.

Η Εθνική Παίδων θα συμμετάσχει στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα που θα διεξαχθεί το διάστημα 8-16 Αυγούστου στο Ντουμπάι. Στο πλαίσιο του A' ομίλου, η ελληνική ομάδα θα αντιμετωπίσει τα αντιπροσωπευτικά συγκροτήματα της Αγκόλας,των Φιλιππίνων και των ΗΠΑ.

Η προετοιμασία για την διοργάνωση ξεκινά τις επόμενες μέρες στη Νάουσα και ο ομοσπονδιακός προπονητής της Εθνικής Παίδων Μάνος Μανουσέλης κάλεσε τους παρακάτω παίκτες (οι ομάδες που αναφέρονται είναι αυτές στις οποίες οι παίκτες ολοκλήρωσαν την προηγούμενη σεζόν): Γοργόνης (ΠΑΟΚ), Λούντζης (Κρόνος), Σκούφης, Παπαδάκης, Τάρλας, Κουρέπης (Ικαρος), Μωραϊτης, Μελισσουργός (Πανιώνιος), Χατζηκυριακίδης (Αστέρια), Τούφας (Νάουσα), Μπίλιος, Χρηστίδης (Μαντουλίδης), Μπολάτογλου (Ιωνικός Νικαίας), Κούτρας Χ. (ΑΣΕ Δούκα), Τάταρης (Απολλωνιάδα), Κωνσταντινίδης (Μέγας Αλέξανδρος).

Οι αθλητές πρέπει να βρίσκονται την Παρασκευή 11/7/2014 και ώρα 09.00 στο ΟΑΚΑ για την αναχώρηση τους για την Νάουσα. Οι αθλητές από Θεσσαλονίκη θα βρίσκονται στο Αθλητικό Κέντρο Αγ. Νικολάου στις 13.00.

TAGS ΕΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ