ΕΟΚ

Ο Λουκάς Μαυροκεφαλίδης στο τουρνουά 3x3

BASKET LEAGUE / ÁÅÊ - ÐÁÏÊ (ÔÁÊÇÓ ÓÁÃÉÁÓ / Eurokinissi Sports)
BASKET LEAGUE / ÁÅÊ - ÐÁÏÊ (ÔÁÊÇÓ ÓÁÃÉÁÓ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ο Λουκάς Μαυροκεφαλίδης έγινε το τελευταίο, μέχρι το επόμενο, μεγάλο όνομα που δεσμεύτηκε να δώσει το "παρών" στο τουρνουά 3x3 των ΕΟΚ, ΠΣΑΚ και ΕΣΑΚΕ που θα διεξαχθεί σε 4 πόλεις.

Μετά τον Κώστα Τσαρτσαρή ήρθε και η σειρά του Λουκά Μαυροκεφαλίδη να δηλώσει πως θα παρευρεθεί στο τουρνουά 3x3 των ΕΟΚ, ΠΣΑΚ και ΕΣΑΚΕ. Το τουρνουά θα διεξαχθεί το καλοκαίρι σε 4 πόλεις (Αχαρνές, Ελευσίνα, Γαλάτσι και Χανιά).

Την είδηση έκανε γνωστή ο ΠΣΑΚ (Πανελλήνιος Σύλλογος Αμειβομένων Καλαθοσφαιριστών) με επίσημη ανακοίνωση στο σάιτ του.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

"Ένα ακόμη αστέρι του ελληνικού μπάσκετ, ο Λουκάς Μαυροκεφαλίδης, θα λάμψει στα εφετινά 3Χ3.

" "Τα τουρνουά 3Χ3 είναι πολύ όμορφες εκδηλώσεις διότι μπορούν να συμμετέχουν όλοι. Είναι πολυ ευχάριστο να βλέπεις τα παιδιά να χαίρονται με το παιχνίδι. Επίσης, τους δίνεται η ευκαιρία να βλέπουν επαγγελματίες παίκτες αλλά και να παίζουν μαζί τους. Οποία διοργάνωση κι αν γίνεται που προβάλλει το μπάσκετ, είναι σημαντική", δήλωσε ο Λουκάς Μαυροκεφαλίδης.

Να υπενθυμίσουμε, ότι εφέτος, τουρνουα 3Χ3 θα γίνουν στις Αχαρνές (10 & 11 Ιουνίου), την Ελευσίνα (17 & 18 Ιουνίου), το Γαλάτσι (24 & 25 Ιουνίου) και τα Χανιά (1 & 2 Ιουλίου).

Τα τουρνουά, διοργανώνουν, ο ΠΣΑΚ, η ΕΟΚ, ο ΕΣΑΚΕ, οι τοπικοί Δήμοι και οι τοπικές ενώσεις, με την αμέριστη συμπαράσταση των συνδέσμων κριτών και διαιτητών, υπό την αιγίδα της ΓΓΑ.

Για μία ακόμη χρόνια, μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή στα τουρνουά όσοι επιθυμούν, ανεξάρτητα από την ηλικία και το φύλο τους".

TAGS ΕΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ