ΕΟΚ

"O Άρης δεν πρέπει να ξεχνά"

"O Άρης δεν πρέπει να ξεχνά"
INTIME SPORTS

Ο γ.γ. της ΕΟΚ, Παναγιώτης Τσαγκρώνης σχολίασε όσα κατήγγειλε ο πρόεδρος της ΚΑΕ Άρης, Λευτέρης Αρβανίτης, για την κόντρα της Ομοσπονδίας με τον ΕΣΑΚΕ. Διαβάστε για ποιο θέμα (σε ματς Κυπέλλου) είπε πως η ΕΟΚ είναι αναρμόδια.

Με δηλώσεις του στο Arena FM 89,4, της Θεσσαλονίκης, ο γενικός γραμματέας της ΕΟΚ, Παναγιώτης Τσαγκρώνης κλήθηκε να σχολιάσει τα όσα είπε ο πρόεδρος της ΚΑΕ Άρης, Λευτέρης Αρβανίτης (σχετικά με το ότι οι "κίτρινοι" πληρώνουν... το μάρμαρο της κόντρας που έχει η ΕΟΚ με τον ΕΣΑΚΕ), αλλά και τη συμπεριφορά του Δημήτρη Γιαννακόπουλου, μετά τα όσα έγραψαν οι διαιτητές στο φύλλο αγώνα του προημιτελικού Κυπέλλου, με τον Ολυμπιακό. Διαβάστε τι είπε.

"Όσα είπε ο κ.Αρβανίτης για την ΕΟΚ και τους διαιτητές είναι αστεία, αλλά ήταν θυμωμένος, ήταν εν βρασμώ ψυχής. Χθες (20/10) δεν είπε τέτοια πράγματα στη συνέντευξη Τύπου. Δε θα πρέπει να ξεχνά ο Άρης τις προσπάθειες που έκανε η ομοσπονδία για να βοηθήσει να λυθεί το πρόβλημα με τη FIBA και άλλα ζητήματα. Ο Άρης δεν θα πρέπει να έχει κανένα παράπονο απ' την ομοσπονδία, την είχε συμπαραστάτη σε όλα του τα προβλήματα.

Εκείνο που θα πρέπει να κάνει, σε σχέση με τον αγώνα του Σαββάτου, είναι να ελέγξει περισσότερο αυτούς τους ανεγκέφαλους που δημιουργούν τα προβλήματα. Η θέση της ΕΟΚ ήταν και είναι να γίνονται οι αγώνες και να τελειώνουν μέσα στο γήπεδο. Εμείς θέλουμε να γίνονται οι αγώνες, όχι να διακόπτονται.

Δεν μπορώ να μπω όμως στην ψυχολογία κάθε διαιτητή, ο καθένας έχει τη δική του προσωπικότητα. Άλλος δείχνει μεγαλύτερη επιείκεια, άλλος όχι, δεν μπορώ να το εξηγήσω εγώ αυτό. Το μόνο που ξέρω είναι ότι η θέση μας είναι ότι οι αγώνες πρέπει να τελειώνουν μέσα στα γήπεδα. Αν κάποιος διαιτητής κάνει παράβαση του κανονισμού τότε πρέπει να τον ελέγξω. Υπάρχουν κανονισμοί".

"Αναρμόδια η ΕΟΚ"

Σε ερώτηση για τη συμπεριφορά του μεγαλομετόχου στην ΚΑΕ Παναθηναϊκός, Δημήτρη Γιαννακόπουλου, σχετικά με τα όσα γράφτηκαν στο φύλλο αγώνα του ματς Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό, σχολίασε: " Η ΕΟΚ δεν είναι αρμόδια για αυτά, υπάρχουν αθλητικοί δικαστές και η Ομοσπονδία δεν έχει καμία θέση να αναμειχθεί στο έργο τους. Εμείς έχουμε τους κανονισμούς, αλλά αρμόδιοι για εγκλήσεις είναι οι αθλητικοί δικαστές. Όπως έρχονται τα φύλλα αγώνα, πηγαίνουν στον αθλητικό δικαστή, εμείς δεν έχουμε δικαίωμα να παρέμβουμε. Αν ήταν στη Γ' Εθνική τότε επιλαμβάνεται η επιτροπή πρωταθλήματος και εισηγείται στο δ.σ. της ΕΟΚ. Εμείς δεν μπορούμε να παρέμβουμε. Ο αθλητικός δικαστής παίρνει τα φύλλα αγώνα και ανάλογα καλεί σε απολογία και τιμωρεί".

TAGS ΕΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ