ΕΟΚ

Ξανά μαζί η Εθνική του '87!

Ξανά μαζί η Εθνική του '87!

Η "χρυσή" ομάδα του 1987 που έβγαλε εκατομμύρια Έλληνες στους δρόμους με τη νίκη επί της Σοβιετικής Ένωσης στον τελικό του Ευρωμπάσκετ θα συγκεντρωθεί ανήμερα της 29ής επετείου, στο τραπέζι που θα παραθέσει η ΕΟΚ.

Ήταν 14 Ιουνίου 1987 όταν ο ελληνικός αθλητισμός καμάρωνε για το μεγαλύτερο επίτευγμά του. Μια Εθνική που φλέρταρε συνεχώς με το… παράλογο και έβγαλε εκατομμύρια Έλληνες στους δρόμους με τη νίκη επί της Σοβιετικής Ένωσης στον τελικό του Ευρωμπάσκετ.

Με αφορμή, λοιπόν, την επέτειο συμπλήρωσης 29 χρόνων από την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στο Ευρωμπάσκετ του 1987, την Τρίτη 14 Ιουνίου ο πρόεδρος της ΕΟΚ Γιώργος Βασιλακόπουλος και το ΔΣ της ομοσπονδίας θα παραθέσουν δείπνο στα μέλη της "χρυσής" ομάδας.

Όπως αναφέρει, χαρακτηριστικά, η ενημέρωση της Ομοσπονδίας, "Μια πορεία που κατέληξε σε μια αξέχαστη για όλους βραδιά θα αναβιώσει στο εστιατόριο "Διόνυσος" (Ροβέρτου Γκάλλι 43, Αθήνα) με τους πρωταγωνιστές της πρώτης μεγάλης επιτυχίας του ελληνικού μπάσκετ σε επίπεδο Εθνικών ομάδων να ξετυλίγουν το φιλμ των αναμνήσεων".

TAGS ΕΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ