ΕΟΚ

"Κουράγιο παιδιά..."

"Κουράγιο παιδιά..."

Η Ελληνική Ομοσπονδία, ο ΠΣΑΚ και ο Παναθηναϊκός Superfoods εξέδωσαν συλλυπητήρια ανακοίνωση για το θάνατο του Τσαρλς Αντετοκούνμπο.

Δύσκολες ώρες περνούν οι Αντετοκούνμπο μετά την είδηση του θανάτου του Τσαρλς , πατέρα της οικογένειας, ο οποίος "έφυγε" από τη ζωή σε ηλικία 54 ετών. Η ΕΟΚ, ο ΠΣΑΚ και ο Παναθηναϊκός εξέφρασαν τα συλλυπητήριά τους μέσω ανακοινώσεων που εξέδωσαν το απόγευμα του Σαββάτου.

Η ανακοίνωση της ΕΟΚ:

" Το Δ.Σ. της ΕΟΚ εκφράζει τα ειλικρινή του συλλυπητήρια στα μέλη της οικογένειας Αντετοκούνμπο, για την αιφνίδια μεγάλη απώλεια του πατέρα Τσαρλς.

Η σύζυγος Βερόνικα και τα πέντε παιδιά, μεταξύ των οποίων τρεις διεθνείς αθλητές με τις Εθνικές ομάδες μπάσκετ της χώρας μας, ο Γιάννης, ο Θανάσης και ο Κώστας, βιώνουν τις πιο δύσκολες στιγμές που υπάρχουν για τους ανθρώπους, με την απώλεια συγγενικών τους προσώπων.

Οι σκέψεις μας είναι μαζί τους".

Η ανακοίνωση του Παναθηναϊκού:

" Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός Superfoods εκφράζει τη βαθύτατη θλίψη και τα ειλικρινή της συλλυπητήρια στην οικογένεια Αντετοκούνμπο για τον ξαφνικό χαμό του Τσαρλς Αντετοκούνμπο. Σύσσωμη η οικογένεια του Παναθηναϊκού είναι δίπλα στον Θανάση και στους οικειους του σε αυτές τις δύσκολες ώρες".

Η ανακοίνωση του ΠΣΑΚ:

" Ο πόνος είναι αβάσταχτος για τα παιδιά και τη μητέρα, ένας πόνος, τον οποίο βιώνουν εκατοντάδες οικογένειες καθημερινά γύρω μας.

Η μοίρα αυτή τη φορά, "χτύπησε" την οικογένεια Αντετοκούνμπο, με τον ξαφνικό θάνατο ενός ανθρώπου που "πάλευε " σε όλη του τη ζωή για να μεγαλώσει αξιοπρεπώς τα παιδιά του.

Οσο άξια και με σεβασμό μεγάλωσε τα παιδιά του, τόσο υπερήφανο θα συνεχίζουν να τον κάνουν, έστω κι αν ταξιδεύει πλέον για τη γειτονιά των αγγέλων...

Καλό ταξίδι...".

TAGS ΕΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ