ΕΟΚ

Κινείται νομικά η ΕΟΚ

Κινείται νομικά η ΕΟΚ
INTIME SPORTS

Εναντίον εταιρείας αθλητικών ειδών θα κινηθεί η Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης, καθώς την κατηγορεί πως χρησιμοποίησε αυθαίρετα τον τίτλο του προμηθευτή Εθνικής ομάδας

Εταιρεία αθλητικών ειδών υποστηρίζει μέσω διαφήμισης πως είναι προμηθευτής της Εθνικής ομάδας, όμως όπως έκανε γνωστό η Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης κάτι τέτοιο δεν ισχύει. Μέσω ανακοίνωσης η ΕΟΚ ενημέρωσε πως ήδη έχει στείλει εξώδικο στην εταιρεία, ενώ θα κάνει και περαιτέρω νομικές ενέργειες προκειμένου να προφυλάξει τα νόμιμα συμφέροντα και δικαιώματα της.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης αναφέρει:

" Η Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης εκφράζει την έντονη δυσαρέσκειά της καθώς και την έκπληξή της που προέκυψε από την αυθαίρετη διαφημιστική προβολή προϊόντων εταιρίας αθλητικών ειδών και τη σύνδεσή της με την Εθνική ομάδα ανδρών.

Τελείως αυθαίρετα και εν γνώσει της εταιρίας ότι πρόκειται για ψεύδος, χρησιμοποιήθηκε ο τίτλος του προμηθευτή της Εθνικής ομάδας. Η ενέργεια αυτή είναι εντελώς παράνομη αφού έγινε χωρίς την έγκριση και την άδεια της ΕΟΚ, που ουδέποτε έχει συνάψει συμφωνία με τη συγκεκριμένη εταιρία, προκαλώντας δε και προβλήματα στις εταιρίες με τις οποίες υπάρχει συνεργασία.

Ήδη έχει αποσταλεί εξώδικος διαμαρτυρία με την οποία η εταιρία καλείται να σταματήσει άμεσα τις ενέργειες που πλήττουν τα νόμιμα συμφέροντα και δικαιώματα της ομοσπονδίας, ενώ θα υπάρξουν και άλλες νομικές ενέργειες για την αποκατάσταση κάθε βλάβης που έχει προκληθεί".

TAGS ΕΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ