ΕΟΚ

Κι άλλος "συμπαίκτης" για ΕΟΚ

Κι άλλος "συμπαίκτης" για ΕΟΚ

Σε ακόμα μία χορηγική συμφωνία προχώρησε η Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης, καθώς συμφώνησε με την εταιρία "Τρία Έψιλον" να στηρίξει το Παγκόσμιο U19 της Κρήτης και το Ευρωπαϊκό U18 του Βόλου

Η πρόσφατη ανακοίνωση που δημοσιοποιούσε την συμφωνία με 5 σημαντικούς χορηγούς ήταν η... αρχή για την Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης, καθώς σήμερα (10/6) ανακοίνωσε ακόμα μία σημαντική συνεργασία. Πιο συγκεκριμένα το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα U19 που θα γίνει στην Κρήτης και το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα U18 που θα λάβει χώρα στο Βόλο θα έχουν την στήριξη της "Τρία Εψιλον".

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Ομοσπονδίας αναφέρει

" Η Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης ανακοινώνει τη σύναψη χορηγικής συμφωνίας με την εταιρία Τρία Εψιλον για τις σημαντικές διοργανώσεις του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος U19 που θα φιλοξενηθεί στο Ηράκλειο της Κρήτης και του Eυρωπαϊκού Πρωταθλήματος U18 που θα φιλοξενηθεί στο Βόλο και την Πορταριά. Η κορυφαία εταιρία του κλάδου των μη αλκοολούχων ποτών και αναψυκτικών στην Ελλάδα με το προϊόν Fanta θα είναι παρούσα και στα δύο πρωταθλήματα, καλύπτοντας τις απαιτήσεις που υπάρχουν και δείχνοντας με αυτόν τον τρόπο ότι επιδιώκει τις συνεργασίες με όλα τα μεγάλα αθλητικά γεγονότα".

TAGS ΕΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ