ΕΟΚ

Και τυπικά την Πέμπτη το "αιώνιο" ντέρμπι

Και τυπικά την Πέμπτη το "αιώνιο" ντέρμπι
INTIME SPORTS

Η Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης ανακοίνωσε το πρόγραμμα της Γ' φάση του Κυπέλλου. Επίσημα πλέον Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός κοντράρονται την Πέμπτη (9/10) στο άδειο λόγω τιμωρίας ΟΑΚΑ

Το ντέρμπι μεταξύ του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού για την Γ' φάση του Κυπέλλου Ελλάδας (παρά την αρχική απόφαση του Γ. Ανδριανού για αναβολή των αγώνων που είχαν οριστεί το Σαββατοκύριακο) δεν θα επηρεαστεί και θα διεξαχθεί την ερχόμενη Πέμπτη (9/10) στο ΟΑΚΑ, χωρίς την παρουσία κόσμου. Η Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης ανακοίνωσε σήμερα (3/10) το πρόγραμμα των προημιτελικών με τα τρία από τα τέσσερα παιχνίδια να γίνονται την Πέμπτη. Μόνο το ΠΑΟΚ - ΚΑΟΔ γίνεται την Τετάρτη (8/10).

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ομοσπονδίας αναφέρει

" Το πρόγραμμα της Γ’ Φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας Ανδρών:

Τετάρτη 8 Οκτωβρίου

ΠΑΟΚ 19.00 ΠΑΟΚ - ΚΑΟΔ

Πέμπτη 9 Οκτωβρίου

Ζηρίνειο 17.00 ΑΕΝΚ - Νικητής Άρης-ΑΕΚ

Ν. Σμύρνης 17.00 Πανιώνιος - Νικητής Απόλλων Π - Κόροιβος Αμαλιάδας

ΟΑΚΑ 21.30 Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός

* Ο αγώνας Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός θα καλυφθεί τηλεοπτικά από τον ΑΝΤ1 και είναι κεκλεισμένων θυρών μετά την υπ’ αριθ. 44/12-06-2014 Απόφαση του Μονομελούς Δικαιοδοτικού Οργάνου Ε.Σ.Α.Κ.Ε. Δικαίωμα εισόδου στο γήπεδο έχουν συνολικά πενήντα (50) άτομα (Αθλητές, staffκαι λοιποί) από το κάθε Σωματείο, που αναγράφονται σε ειδική κατάσταση (Άρθρο 82 ΟΜΑΔΙΚΕΣ ΥΒΡΕΙΣ – 8, Κανονισμών Ε.Ο.Κ.)".

TAGS ΕΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ