ΕΟΚ

Η βράβευση των NBAers στη Νέα Υόρκη

Η βράβευση των NBAers στη Νέα Υόρκη

Οι τέσσερις Έλληνες παίκτες που αγωνίζονται στο ΝΒΑ, Κώστας Παπανικολάου, Γιάννης Αντετοκούνμπο, Κώστας Κουφός και Νικ Καλάθης θα βραβευτούν το απόγευμα της Πέμπτης (12/02, 17:00) από το ελληνικό προξενείο. Παρούσα και αντιπροσωπεία της ΕΟΚ.

Οι Φώτης Κατσικάρης και Τάκης Τσαγκρώνης αναμένονται στη Νέα Υόρκη προκειμένου να παραστούν στη βράβευση των τεσσάρων Ελλήνων NBAers από το ελληνικό προξενείο. Στο "μεγάλο μήλο" βρίσκεται ήδη ο Παναγιώτης Φασουλας, ενώ αναμένεται να υπάρξει συζήτηση με τους παίκτες από πλευράς Ομοσπονδίας σχετικά με την Εθνική ομάδα.

Το δελτίο Τύπου της ΕΟΚ αναφέρει:

"Με προορισμό τη Νέα Υόρκη ταξιδεύουν ο γενικός γραμματέας της ΕΟΚ Παναγιώτης Τσαγκρώνης και ο προπονητής της Εθνικής Ανδρών, Φώτης Κατσικάρης. Ο Παναγιώτης Τσαγκρώνης αναχώρησε με τον Νίκο Φιλίππου από την Αθήνα και ο Φώτης Κατσικάρης από το Μπιλμπάο, ενώ ο Παναγιώτης Φασούλας βρίσκεται ήδη στη Νέα Υόρκη. Θα παραστούν σε εκδήλωση που έχει προγραμματιστεί από το ελληνικό προξενείο, προκειμένου να τιμηθούν οι Κώστας Παπανικολάου, Γιάννης Αντετοκούνμπο, Νικ Καλάθης και Κώστας Κουφός, αλλά και η ΕΟΚ για την προσφορά τους στον ελληνικό αθλητισμό. Να υπενθυμίσουμε πως ο Γιάννης Αντετοκούνμπο θα έχει και συμμετοχή στο All Star Weekend, το οποίο φιλοξενείται στο «μεγάλο μήλο» 13-15 Φεβρουαρίου, ενώ ο Φώτης Κατσικάρης θα λάβει μέρος στο προπονητικό καμπ Basketball without Borders. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί το απόγευμα της Πέμπτης 12 Φεβρουαρίου (19.00, τοπική ώρα). Θα είναι μία ακόμη ευκαιρία να συζητήσουν ο ομοσπονδιακός προπονητής, Φώτης Κατσικάρης και οι άνθρωποι της ΕΟΚ με τους Έλληνες παίκτες που αγωνίζονται στο ΝΒΑ".

TAGS ΕΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ