ΕΟΚ

Ευχές του Υφυπουργού Αθλητισμού στην Εθνική

Ευχές του Υφυπουργού Αθλητισμού στην Εθνική

Ανήμερα της πρεμιέρας της Εθνικής Νέων Ανδρών στο Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα, το οποίο διεξάγεται στην Κρήτη, ο Υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού, Γιάννης Ανδριανός, ευχήθηκε καλή τύχη..

Το Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα Νέων Ανδρών ανοίγει την αυλαία του στην Κρήτης και το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα αντιμετωπίζει στην πρεμιέρα την ομάδα της Λιθουανίας ( διαβάστε εδώ το αναλυτικό πρόγραμμα της Εθνικής).

Ο Υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού, Γιάννης Ανδριανός, έστειλε τις ευχές του για υγεία και καλή τύχη.

"Εύχομαι κάθε επιτυχία στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Καλαθοσφαίρισης Νέων Ανδρών που διεξάγεται στο Ηράκλειο και το Ρέθυμνο", ανέφερε αρχικά ο Υφυπουργός και συνέχισε:

"Με τη διοργάνωση αυτή, η Ελλάδα υπογραμμίζει τη σταθερά πρωταγωνιστική της θέση στο ευρωπαϊκό μπάσκετ, επιβεβαιώνει με τη διαρκή της ετοιμότητα να φιλοξενεί μεγάλες διεθνείς διοργανώσεις και προβάλλει στις ξένες αποστολές έναν από τους δημοφιλέστερους τουριστικούς της προορισμούς, την όμορφη Κρήτη.Είμαι βέβαιος ότι οι θεατές των αγώνων θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν πλούσιο θέαμα από τα μεγαλύτερα νέα ταλέντα της ηπείρου μας. Σε όλες τις αποστολές εύχομαι υγεία και καλή επιτυχία".

TAGS ΕΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ