ΕΟΚ

"Έφυγε" ο Απόστολος Τασούλας

"Έφυγε" ο Απόστολος Τασούλας

Ο Απόστολος Τασούλας, ταμίας της Ελληνικής Ομοσπονδίας επί 30 συναπτά χρόνια, απεβίωσε σε ηλικία 86 ετών.

Ένας από τους ανθρώπους που υπηρέτησαν το ελληνικό μπάσκετ επί τρεις δεκαετίες, έφυγε την Πέμπτη από τη ζωή. Ο Απόστολος Τασούλας, ταμίας της Ελληνικής Ομοσπονδίας μπάσκετ επί 30 χρόνια, απεβίωσε σε ηλικία 86 ετών. Η κηδεία του θα γίνει το μεσημέρι του Σαββάτου στις 12 το μεσημέρι.

Συλλυπητήριες ανακοινώσεις για το χαμό του Απόστολου Τασούλα εξέδωσαν τόσο η ΕΟΚ, όσο και η ΕΣΚΑΝΑ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΟΚ:

" Το Δ.Σ. της ΕΟΚ εκφράζει την βαθιά του θλίψη για την απώλεια του Απόστολου Τασούλα, ο οποίος απεβίωσε σε ηλικία 86 ετών.

Ένας άνθρωπος που αφιέρωσε την ζωή του στο μπάσκετ, πρόσφερε ανιδιοτελώς και είχε ουσιαστική συμμετοχή στην εξάπλωση του αθλήματος, ο συνοδοιπόρος, συνεργάτης μα πάνω απ’ όλα καλός φίλος Απόστολος δεν είναι πια μαζί μας.

Τα τελευταία χρόνια είχε αποσυρθεί, μετά από δεκαετίες ενεργούς και αδιάκοπης προσφοράς στην Ελληνική Ομοσπονδία, όπως είχε πράξει και στον αγαπημένο του Σπόρτιγκ. Στην ΕΟΚ διετέλεσε μέλος του Συμβουλίου σε συνεχόμενες θητείες και ταμίας.

Το Δ.Σ. της ΕΟΚ, αποφάσισε να παραστεί αντιπροσωπεία και να κατατεθεί στεφάνι στην κηδεία που θα γίνει στις 12 το μεσημέρι του Σαββάτου (16/12) από το Β’ Νεκροταφείο.

Τα θερμά μας συλλυπητήρια στους οικείους του. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει".

Η ανακοίνωση της ΕΣΚΑΝΑ:

" Στα 86 του χρόνια απεβίωσε ένας από τους παλιότερους παράγοντες του ελληνικού μπάσκετ οΑπόστολος Τασούλας.

Στα 86 του χρόνια ο Απόστολος Τασούλας είχε αφιερώσει την ζωή του στον Σπόρτιγκ και την Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης στην οποία ήταν μέλος του ΔΣ και ταμίας για 30 ολόκληρα χρόνια με τεράστια προσφορά.

Τα τελευταία χρόνια είχε αποσυρθεί μετά τον χαμό του αδελφικού του φίλου Γιώργου Κολοκυθά.

Το ΔΣ της ΕΣΚΑΝΑ εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στους οικείους του . Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει...".

TAGS ΕΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ