ΕΟΚ

"Καλό ταξίδι Δημήτρη"

"Καλό ταξίδι Δημήτρη"

Ο θάνατος του Δημήτρη Μπασούρη σε ηλικία 63 ετών σκόρπισε τη θλίψη στο ελληνικό μπάσκετ. Συλλυπητήριες ανακοινώσεις εξέδωσαν η ΕΟΚ, η ΕΣΚΑ, η ΕΣΚΑΝΑ, η ΑΕΚ, ο Προμηθέας και ο ΠΣΑΚ.

"Φτωχότερο" είναι από σήμερα το ελληνικό μπάσκετ, μετά το θάνατο του Δημήτρη Μπασούρη , επί σειρά ετών ταμία της Ελληνικής Ομοσπονδίας και μέχρι πρότινος Προέδρου της ΕΣΚΑ. Η ΕΟΚ, η ΕΣΚΑ, η ΕΣΚΑΝΑ, ο ΠΣΑΚ, η ΑΕΚ και ο Προμηθέας Πάτρας εξέδωσαν συλλυπητήρια ανακοίνωση για το δυσάρεστο γεγονός, ενώ όπως ανακοίνωσε η Ελληνική Ομοσπονδία, η κηδεία του εκλιπόντος θα γίνει την Παρασκευή 2 Ιουνίου στις 14:00.

Η ανακοίνωση της ΕΟΚ:

"Με αίσθημα οδύνης ο πρόεδρος και τα μέλη του Δ.Σ. της ΕΟΚ πληροφορηθήκαμε την απώλεια του εκλεκτού μέλους της Ομοσπονδίας, Προέδρου της ΕΣΚΑ μα πάνω απ’ όλα καλού φίλου και στενού συνεργάτη, Δημήτρη Μπασούρη.

Σε μια μακρά συμπόρευση χρόνων, ο Δημήτρης έκανε το μπάσκετ δεύτερη οικογένειά του, πάλεψε για την ανάπτυξη και την προώθησή του, πρόσφερε ουσιαστικά στο άθλημα. Η απώλειά του είναι μεγάλη, πρώτα για την αγαπημένη του σύζυγο Πηνελόπη και τον γιο τους Μαρίνο και μετά για όλους τους ανθρώπους που τον γνωρίσαμε, συναναστραφήκαμε μαζί του και μας τίμησε με την φιλία του.

Εκφράζουμε τα βαθιά μας συλλυπητήρια στην οικογένειά του για την μεγάλη απώλεια, ευχόμαστε να είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει και ο Θεός να τον αναπαύσει.

Η κηδεία του εκλιπόντος θα γίνει την Παρασκευή 2 Ιουνίου στις 14:00 στο Κοιμητήριο Ηλιούπολης. Κατόπιν απόφασης του Δ.Σ., αντί στεφάνου θα δοθεί χρηματικό ποσό στο Ίδρυμα «Ελπίδα» για την ενίσχυση των δράσεών του".

Η ανακοίνωση της ΕΣΚΑ:

"Το ελληνικό μπάσκετ έγινε πιο φτωχό από το πρωί της Πέμπτης, αφού ο πρόεδρος της Ε.Σ.Κ.Α. και ταμίας της Ε.Ο.Κ. Δημήτρης Μπασούρης άφησε την τελευταία του πνοή, σκορπίζοντας τη θλίψη.

Η Ε.Σ.Κ.Α. συμμετέχει στο πένθος της οικογένειας, καταθέτοντας στεφάνι και σύσσωμο το Δ.Σ. της Ενωσης, θα συνοδέψει τον Δημήτρη Μπασούρη στον αποχωρισμό για το μακρινό ταξίδι, δίπλα στην οικογένειά του, στην οποία εκφράζουμε τα θερμά, βαθύτατα και ειλικρινή συλλυπητήριά μας.

Ευχόμαστε ο Θεός ν΄αναπαύσει την ψυχή του και να δώσει υπομονή και δύναμη στην οικογένειά του να παλέψει για αυτό το τραγικό γεγονός.

Ο αγαπημένος μας Δημήτρης δεν θα είναι πια μαζί μας, αλλά θα ζει για πάντα στην καρδιά και τη σκέψη μας…".

Η ανακοίνωση της ΕΣΚΑΝΑ:

"Πρωτομηνιά σήμερα αλλά το ελληνικό μπάσκετ θρηνεί την απώλεια ενός σημαντικού παράγοντα ανθρώπου συνεργάτη και φίλου. Τις πρώτες πρωϊνές ώρες έφυγε από κοντά μας ο ταμίας της ΕΟΚ και πρόεδρος της ΕΣΚΑ Δημήτρης Μπασούρης στα 63 του χρόνια προδομένος από την καρδιά του. Βαρύ πένθος στο μπάσκετ και στην ¨Ενωσή μας και το ΔΣ εκφράζει θερμά και ειλικρινή συλλυπητήρια για την απώλειά του Δημήτρη Μπασούρη τόσο στους οικείους του αλλά και στην μεγάλη μπασκετική οικογένεια της ΕΟΚ και της ΕΣΚΑ".

Η ανακοίνωση του ΠΣΑΚ:

"Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Καλαθοσφαιριστών, εκφράζει τη βαθιά του οδύνη για το χαμό του Δημήτρη Μπασούρη.

Ο Δημήτρης ήταν απο τους ανθρώπους που αγαπούσαν πραγματικά το μπάσκετ, αγαπούσε τους παίκτες και ήταν πάντα δίπλα μας. Ήταν πάντα ταπεινός και πάντα με χαμόγελο. Αυτό το χαμόγελο θα μας λείψει...

Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΠΣΑΚ, εκφράζει τα βαθιά του θλίψη και συλλυπείται τους οικείους του".

Η ανακοίνωση της ΑΕΚ:

"Η ΑΕΚ B.C. και η Ερασιτεχνική ΑΕΚ εκφράζουν την οδύνη τους για την απώλεια του Προέδρου της ΕΣΚΑ και ταμία της ΕΟΚ, Δημήτρη Μπασούρη. Παράλληλα, εκφράζουν τα ειλικρινή τους συλλυπητήρια προς την Ένωση και την Ομοσπονδία, και προς την οικογένεια του εκλιπόντος. Ας είναι ελαφρύ το χώμα, που θα τον σκεπάσει…".

Η ανακοίνωση του Προμηθέα:

"Τα Διοικητικά Συμβούλια της ΚΑΕ και του Ερασιτέχνη Προμηθέα Πάτρας εκφράζουν τη βαθιά τους θλίψη για την απώλεια του Προέδρου της Ε.Σ.Κ.Α. και ταμία της Ε.Ο.Κ, Δημήτρη Μπασούρη. Παράλληλα, εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια προς την οικογένεια του εκλιπόντος, την Ομοσπονδία και την Ένωση".

TAGS ΕΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ