ΕΟΚ

3χ3 με Καββαδά, Μαυροκεφαλίδη

3χ3 με Καββαδά, Μαυροκεφαλίδη

Ο ΠΣΑΚ και η ΕΟΚ διοργανώνουν τουρνουά 3x3 στη Γλυφάδα και τον Πειραιά, εκεί όπου θα βρεθούν οι Λουκάς Μαυροκεφαλίδης και Βασίλης Καβαδάς δίνοντας ξεχωριστό ενδιαφέρον στη συγκεκριμένη πρωτοβουλία.

Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Καλαθοσφαιριστών και η Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης διοργανώνουν τουρνουά 3x3 στη Γλυφάδα και τον Πειραιά, εκεί όπου θα βρεθούν οι Λουκάς Μαυροκεφαλίδης και Βασίλης Καβαδάς.

"Τέτοιες εκδηλώσεις είναι πολύ σημαντικές κι ευχάριστες για εμάς τους αθλητές καθώς αισθανόμαστε ότι με τον τρόπο μας οδηγούμε τα παιδιά στα ιδεώδη του ευ αγωνίζεσθαι. Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που θα λάβω μέρος σ’ αυτή τη διοργάνωση και φυσικά περιμένω πολύ κόσμο κοντά μας", δήλωσε ο άσος του Παναθηναϊκού, Λουκάς Μαυροκεφαλίδης, ο οποίος θα είναι στο τουρνουά της Γλυφάδας.

Από την πλευρά του, ο σέντερ του Ολυμπιακού Βασίλης Καββαδάς, ο οποίος θα βρεθεί στο τουρνουά του Πειραιά, δήλωσε: "Για μας είναι χαρά, να παίρνουμε κάθε χρόνο μέρος στα τουρνουά 3Χ3. Το κάναμε τα προηγούμενα χρόνια και θα συνεχίσουμε να το κάνουμε και τα επόμενα. Ευελπιστούμε, ότι θα έρθει και πάλι πολύς κόσμος. Αγαπάμε το άθλημα, αγαπάμε αυτό που κάνουμε και περιμένουμε τον κόσμο, να μας στηρίξει και να τον στηρίξουμε, να παίξουμε μαζί τους και να περάσουμε όλοι υπέροχα".

Οι εγγραφές έχουν αρχίσει και η συμμετοχή είναι ΔΩΡΕΑΝ. Για πρώτη φορά μάλιστα, θα υπάρχουν κατηγορίες για οικογένειες και μικτές ομάδες. Περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να βρείτε εδώ .

TAGS ΕΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ