ΜΠΑΣΚΕΤ

Εκανε το "μπαμ" με Λιακόπουλο ο Φάρος!

Εκανε το "μπαμ" με Λιακόπουλο ο Φάρος!
INTIME SPORTS

Σπουδαία μεταγραφή ολοκλήρωσε ο Φάρος Κερατσινίου, που απέκτησε τον Νίκο Λιακόπουλο, έναν από τους κορυφαίους point guards της Basket League.

Μετά από δυο σεζόν στην ΑΕΝΚ, μια στον Πανελευσινιακό (15.4 πόντοι, 4.7 ασίστ ανά 28') και άλλη μία στον Κολοσσό Ρόδου, ο Νίκος Λιακόπουλος αποφάσισε να "κατέβει" κατηγορία για να βοηθήσει μια από τις ανερχόμενες δυνάμεις του ελληνικού μπάσκετ να πρωταγωνιστήσει και να "μεγαλώσει".

Ο 32χρονος point guard συμφώνησε το απόγευμα της Παρασκευής (29/5) με τον Φάρο Κερατσινίου και θα είναι παίκτης του για τις επόμενες δυο σεζόν. Η ομάδα περιμένει πως θα ανοίξει θέση στην Α2, "χτίζει" το ρόστερ της για να διεκδικήσει την κορυφή στη συγκεκριμένη κατηγορία και έχει ήδη δημιουργήσει έναν εξαιρετικό κορμό με παιδιά που γνωρίζουν τι σημαίνει πρωταθλητισμός.

Συγκεκριμένα, εκτός από τον Λιακόπουλο υπάρχουν στην περιφέρεια ο πολύπειρος Φίλιππος Μοσχοβίτης και ο Δημήτρης Κομποδιέτας, με τους Βαγγέλη Καράμπουλα - Θοδωρή Σιούτη να "γεμίζουν" τις θέσεις των forward και τους Κατούφα - Πετροδημόπουλο εκείνες των ψηλών, όπου θα υπάρξει άλλη μια καλή προσθήκη.

Ο Φάρος θα είναι η 13η ομάδα στην καριέρα του "Λιακό", ο οποίος ξεκίνησε από τα τμήματα υποδομής του Περιστερίου, πριν αγωνιστεί σε Σπόρτιγκ, Μαρούσι, Σπόρτιγκ, Ηράκλειο, Ηλυσιακό, Δάφνη, Παγκράτι, Ηρακλή, Πέραμα, Κολοσσό, Πανελευσινιακό, ΑΕΝΚ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ